• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές
Πρώτος ο Marc Marquez στο βρεγμένο!
Νέα 08/03/2024 - 20:08

Η βροχή που έπεσε στο τέλος των δοκιμών της Moto3 άφησε το οδόστρωμα βρεγμένο μέχρι και τις δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας. Έτσι, πάρθηκε απόφαση την τελευταία στιγμή να γίνει μια "αλλαγή θέσεων", ανάμεσα στις δύο περιόδους δοκιμών, με τις δοκιμές που καθορίζουν την είσοδο στις ΚΑΤ2 να μετακινούνται για αύριο (και να γίνονται 45λεπτες από μονόωρες) και το απόγευμα της Παρασκευής να λαμβάνουν χώρα οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές. 
Η αγωνιστική γραμμή δεν καθάρισε ποτέ αρκετά ώστε να μπουν σλικ ελαστικά και όταν έπεσε η καρό σημαία ήταν ο Marc Marquez που έκανε την έκπληξη και βρέθηκε στην κορυφή, με τον καλύτερό του γύρο να ολοκληρώνεται σε 2:06.544. Πίσω του βρέθηκαν οι δύο μοτοσυκλέτες της GASGAS, με τον Augusto Fernandez να είναι δεύτερος και με έναν εκπληκτικό Pedro Acosta, στην πρώτη του επαφή με μοτοσυκλέτα MotoGP στο βρεγμένο, να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.
Ακολούθησαν οι εργοστασιακές KTM των Jack Miller και Brad Binder, με την πρώτη Aprilia να είναι ο Raul Fernandez στην 6η θέση. Ο Enea Bastianini έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Fabio Di Giannantonio. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Alex Marquez και Johann Zarco

O Francesco Bagnaia πήρε τη 12η θέση, ενώ η πρώτη Yamaha ήταν ο Fabio Quartararo στη 14η θέση. 

 

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί