• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές
Νέο ρεκόρ για τον Aron Canet
Νέα 09/03/2024 - 13:08

Μετά τις χθεσινές βροχές που ουσιαστικά απέτρεψαν τους αναβάτες της Moto2 να εκμεταλλευτούν τις απογευματινές, πρώτες δοκιμές, οι δεύτερες δοκιμές του πρωϊνού του Σαββάτου ήταν η μοναδική ευκαιρία για μια απευθείας είσοδο στις ΚΑΤ2. 
Όπως και στη Moto3 έτσι και εδώ, φαίνεται ότι τα νέα ελαστικά της Pirelli βοήθησαν τους αναβάτες, καθώς είδαμε το περσινό ρεκόρ του Joe Roberts να σπάει, με τον Aron Canet να σταματάει το χρονόμετρο στο 1:57.176, έχοντας μάλιστα μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Αυτός που βρέθηκε πιο κοντά του (αλλά 249 χιλιοστά πίσω του), ήταν ο Somkiat Chantra, με τον Tony Arbolino να ορμάει στο τέλος των δοκιμών και να καταλαμβάνει την τρίτη θέση. 
Ο ταχύτερος της Παρασκευής, Fermin Aldeguer, έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Ai Ogura να ανεβάζει συνεχώς το ρυθμό του και πήρε τελικά την καρό σημαία στην 5η θέση, μπροστά από τον Zonta Van Den Goorbergh, ο οποίος δείχνει ταχύτατος και τις δύο μέρες.
Στην έβδομη θέση βρέθηκε ο Manuel Gonzalez, με τους Sergio Garcia και Darryn Binder να βρίσκονται πίσω του. 
Τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Celestino Vietti, ενώ την πρόκριση μαζί τους πήραν οι Marcos Ramirez, Bo Bendsneyder, Alonso Lopez και Izan Guevara

Επόμενο άρθρο »

Qatar: MotoGP Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα