• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος με θετικό πρόσημο στην Vallelunga
Νέα 14/03/2024 - 10:23

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Ο 15χρονος Έλληνας και Βαλκάνιος Πρωταθλητής Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος που φέτος θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV στην κατηγορία Ενιαίου Τύπου Yamaha R3 Cup, έκανε δοκιμές στην πίστα της Vallelunga, με την Ιταλική ομάδα Team Xgear.

Η Yamaha R3 χρειάστηκε να προσαρμοστεί στην οδήγηση του @dinos_31 (όπως είναι γνωστός στο Instagram) και αντίστοιχα ο Κωνσταντίνος έπρεπε να προσαρμόσει το εντυπωσιακό στυλ του, ώστε να γίνει πιο αποδοτικό σε χρόνους γύρου μέσα στην πίστα.

Οι δοκιμές είχαν θετικό αποτέλεσμα και από την πλευρά της XGEAR ο Team Manager Marcello Gentile είπε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη δουλειά που κάναμε αυτές τις δύο ημέρες. Ο Ντίνος, είναι πολύ συγκεντρωμένος στον στόχο του, συνεργάζεται άψογα με την ομάδα και μπορεί να μεταφέρει στην ομάδα όλες τις λεπτομερείς που χρειάζονται για τη βελτίωση της μοτοσυκλέτας αλλά και του ίδιου.”

Αυτό ήταν το δεύτερο τεστ που πραγματοποιήθηκε στην Vallelunga στο οποίο έκανε αρκετούς γύρους και με τη βοήθεια των δεδομένων και των ρυθμίσεων κατάφερε να βελτιώσει αρκετά τον προσωπικό του χρόνο. Παρά το ότι οι μοτοσυκλέτες είναι ίδιες για όλους τους αγωνιζόμενους στο Ενιαίου τύπου Πρωτάθλημα, επιτρέπεται η ρύθμιση της θέσης οδήγησης και των αναρτήσεων στα χαρακτηριστικά του καθενός οδηγού και εκεί είναι που ο Έλληνας οδηγός κέρδισε την ομάδα με τα αναλυτικά στοιχεία που έδινε κάθε φορά που έβγαινε από την πίστα, ώστε ο υπεύθυνος τηλεμετρίας και οι μηχανικοί να του δώσουν μια ακόμη καλύτερη μοτοσυκλέτα.

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος συνεχίζει την εντατική προετοιμασία του επί Ελληνικού εδάφους με την Ακαδημία ARP Racing ώστε να φτάσει και πάλι στην πίστα της Ρώμης ,την Vallelunga έτοιμος για τον πρώτο Αγώνα του θεσμού στις 28 Απριλίου. Νωρίτερα στο πλάνο προετοιμασίας του περιλαμβάνεται το να αγωνιστεί στις Σέρρες στις 14 Απριλίου στα πλαίσια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος.

Την προσπάθεια του Κωνσταντίνου στηρίζουν οι:

Μοτοδυναμική Yamaha Hellas / Μοτοδίκτυο / Samba coffee Roasters / Motoholics / Intramoto Pirelli/ Spiliotis Yamaha / Motoaccess.gr Nolan / ARP Racing

#teamxgear #R3 #yamahar3cup #racelife #greece?￰゚ヌᄋ #renox #royalpurple #bonamiciracing #wonderweb #afroditemultiservizi #motodynamics #medglobal #xgearshop”

Επόμενο άρθρο »

Η BMW εργάζεται πάνω σε έναν Gimbal προβολέα με κάμερα

« Προηγούμενο άρθρο

Υποστήριξη της Yamaha με το πρόγραμμα bLU, cRU για αγώνες SxS και ATV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα