• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Αγώνας της εργοστασιακής Red bull GasGas ξεκινά στο Desafio ruta 40
Αγώνες 22/05/2024 - 21:23

Επέστρεψαν και είναι έτοιμοι να διακριθούν! Οι Sam Sunderland και Daniel Sanders της Red Bull GASGAS Factory Racing είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη δράση στο ράλι Desafio Ruta 40.

Το δίδυμο έχει περάσει τους μήνες από το Ράλι Dakar του Ιανουαρίου, προπονούμενοι σκληρά και τελειοποιώντας τις μοτοσυκλέτες τους για να προετοιμαστούν για την επερχόμενη επίσκεψή τους στην Αργεντινή. Οι Sunderland και Sanders θα αντιμετωπίσουν τον Αγώνα στο Desafio Ruta 40. Οι δύο αναβάτες είναι έτοιμοι μετά από επιτυχημένες προπονήσεις και δοκιμές για να αντιμετωπίσουν τις πέντε Ειδικές Διαδρομές που καλύπτουν πάνω από 3,200 χλμ.

Φτάνοντας στην Αργεντινή μετά από ένα μακρύ διάλειμμα τεσσάρων μηνών από τους αγώνες, τόσο ο Sam όσο και ο Daniel έχουν κίνητρο να εξασφαλίσουν θετικά αποτελέσματα για την ομάδα. Το δίδυμο αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Ιανουάριο στο Ράλι Ντακάρ, όπου ο Ντάνιελ εξασφάλισε την 8η θέση και ο Σαμ αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

Το περσινό Desafio Ruta 40 είδε και τους δύο αναβάτες της RX 450F να βρίσκονται στο περιθώριο, επομένως η ομάδα θέλει να ανακάμψει φέτος. Η διοργάνωση φαίνεται ότι θα είναι σκληρή, με τους αγωνιζόμενους να καλύπτουν συνολικά 3,213 χιλιόμετρα και σε 2,085 από αυτά να αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο στο δύσκολο έδαφος της Αργεντινής. Η ακριβής πλοήγηση θα είναι το κλειδί για τη μείωση των λαθών στους αμμόλοφους και τις βραχώδεις Ειδικές Διαδρομές. Τόσο ο Chucky όσο και ο Sam προσβλέπουν σε τερματισμούς στο βάθρο και θα πιέσουν στο 100% για να τους πετύχουν!

Daniel Sanders:

«Από το Ντακάρ, έδωσα προτεραιότητα στην αποθεραπεία και ξεκουραζόμουν πολύ, κάτι που μου έκανε καλό. Έχω κάνει πολλές προπονήσεις με τη μοτοσυκλέτα μου μοτοκρός, ειδικά τον περασμένο μήνα για την προετοιμασία για το Ruta 40. Δεν έχω πάει στην Αργεντινή από το 2014 για το ISDE, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψω. Οι στόχοι μου για τον Αγώνα είναι πραγματικά να δω πού βρισκόμαστε αφού έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο για να γίνω πιο δυνατός και καλύτερα στην υγεία μου. Με ενδιαφέρει να δω πώς θα είναι το έδαφος και πιστεύω ότι η πλοήγηση θα είναι το κλειδί για να τα πάμε καλά, καθώς συνήθως υπάρχουν κάποιες δύσκολες Ειδικές Διαδρομές σε αυτόν τον Αγώνα. Ανυπομονώ να δω πώς λειτουργούν οι αλλαγές στη ρύθμιση που έχουμε κάνει στη μοτοσυκλέτα και ελπίζω να αγωνιστώ για αυτές τις θέσεις στο βάθρο. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την αδρεναλίνη ανεβασμένη ξανά και να είμαι πίσω σε ένα αγωνιστικό περιβάλλον με την ομάδα».

Sam Sunderland:

«Νιώθω πολύ καλά για την Αργεντινή! Η ομάδα εργάζεται σκληρά για μια νέα ρύθμιση και βρίσκει βελτιώσεις όπου είναι δυνατόν. Οι δοκιμές μας ήταν πραγματικά θετικές και φαίνονται καλές για τον Αγώνα. Έχω προπονηθεί πολύ ο ίδιος και νιώθω σωματικά δυνατός μετά από πολλή οδήγηση και μοτοκρός που μου άρεσε, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγώνες. Ανυπομονώ να μπω ξανά στο “race mode” και νομίζω ότι μπορούμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αργεντινή!».

 

Andreas Hölzl – Rally Team Manager:

«Επιστρέφουμε σε αγώνες μετά από μερικούς μήνες διάλειμμα και αφιερώσαμε πολύ χρόνο δουλεύοντας στις μοτοσυκλέτες, εξελισσόμενοι όπως πάντα. Ο Daniel Sanders επέστρεψε στο 100% της φυσικής κατάστασης και δείχνει εξαιρετικά γρήγορος. Ο Sam Sunderland είναι πραγματικά πρόθυμος να συμμετέχει ξανά σε αγώνες. Ανυπομονούμε να κατευθυνθούμε στην Αργεντινή και να αγωνιστούμε μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό»!

Επόμενο άρθρο »

Ο Acosta κατευθύνεται με γκάζι στο Montmeló

« Προηγούμενο άρθρο

Το WorldWCR γράφει ιστορία στο τεστ της Κρεμόνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα