• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Aνατροπές στην Moto2
To 1-2 η Forward Racing, με Corti - Cluzel
Νέα 19/06/2010 - 20:57

 

H oμάδα Forward είδε τους οδηγούς της Claudio Corti και Jules Cluzel στις δύο πρώτες θέσεις των Κατατακτήριων Δοκιμών. Μάλιστα ο Corti είναι ο μόνος οδηγός που «κατέβηκε» το «10», με χρόνο 2’09.624. Ο Andrea Dosoli, μάνατζερ της ομάδας που έχει μαζί του και άλλα στελέχη της περσινής ομάδας Hayate, είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Μάλιστα ο Cluzel στη 2η θέση, δημιουργεί ένα ρεκόρ τριών συνεχόμενων εκκινήσεων από την πρώτη σειρά, για τη νέα κατηγορία.

 

Ο Stefan Bradl της Viessmann Kiefer Racing, πήρε την 3η θέση, ενώ την πρώτη σειρά της εκκίνησης κλείνει ο Julián Simón της Mapfre Aspar, εξασφαλίζοντας τις 4 πρώτες θέσεις για το πλαίσιο της Suter.

Ο Yonny Hernández, ο Κολομβιανός που είχε εντυπωσιάσει στις χειμερινές δοκιμές, έκανε επιτέλους μια καλή εμφάνιση και βρέθηκε στην 5η θέση με την Blusens-STX.

Ο Βέλγος Xavier Simeon, που οδηγεί εκτάκτως για την Holiday Gym G22 team, έκανε την έκπληξη στην 6η θέση.

Οι Alex Baldolini (Caretta Technology Race Dept) και Arne Tode (Racing Team Germany) συμπλήρωσαν τη 2η σειρά. Ο «τοπικός» Scott Redding της Marc VDS Racing Team, θα ξεκινήσει από την 12η θέση, δίπλα στον Shoya Tomizawa της Technomag-CIP.

Ο Toni Elías της Gresini Racing Moto2, ήταν μόλις 18ος.

Επόμενο άρθρο »

Περισσότερη η ικανοποίηση του Lorenzo από την αίσθηση της Μ1

« Προηγούμενο άρθρο

Στο "νήμα" παίρνει την pole position o Jorge Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα