• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pedrosa μιλάει μετά την πτώση
"Μπορούμε να δώσουμε μάχη για την πρώτη θέση λέει ο Dovizioso"
Νέα 20/06/2010 - 10:51

Ο Dani Pedrosa έλειπε χθες από την συνέντευξη τύπου, γιατί ήταν στην Clinica Mobile για κάποιους περαιτέρω ελέγχους . Μόλις επέστρεψε είπε:

 

“Έπεσα όταν ήμουν στον τελευταίο χρονομετρημένο γύρο μου. Καθώς φρέναρα πήγα προς την εσωτερική, χτύπησα πάνω σε μερικά σαμαράκια και στη συνέχεια το μπροστινό άρχισε να μετατοπίζεται πολύ μαζί με γλίστρημα. Ίσως η μοτοσυκλέτα πέρασε από πάνω μου, (δεν είχε δει ακόμη τις φωτογραφίες), και την συγκεκριμένη στιγμή πονούσα, αλλά μετά ο πόνος έφυγε, έτσι είμαι εντάξει για τον αγώνα”.

 

“Ο χρόνος μου σε κάθε session ήταν ταχύτερος και σκέφθηκα ότι έχω μάθει την πίστα, αφού κάθε φορά που έβγαινα έξω μάθαινα περισσότερα για τις γραμμές, τα σημεία των φρένων και τις στροφές με σαμαράκια κι αυτό είναι φυσιολογικό για μια καινούργια πίστα”.

 

“Είμαστε στην πρώτη σειρά κι αυτό είναι πάντα σημαντικό για να φύγεις μπροστά γρήγορα, έτσι ελπίζω να καταφέρω να έχω άλλη μια καλή επίδοση”.

 

Ο team mate του Dani Pedrosa στην ομάδα της Repsol Honda, Andrea Doviziso είπε:

 

“Είμαι ευχαριστημένος με την τέταρτη θέση των κατατακτήριων και ξεκινάω πρώτος από την δεύτερη σειρά, θα ήθελα να είμαι πιο κοντά από άποψη χρόνων και χρειάζεται να βελτιώσουμε το ρυθμό μας στον αγώνα, έτσι θα μπορούμε να δώσουμε μάχη για την πρώτη θέση, πάντως είμαι ευχαριστημένος με το σημερινό αποτέλεσμα”.

 

“To πρωί έπεσα, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσω και ήμουν σε θέση να γυρίσω κατευθείαν πίσω με την δεύτερη μοτοσυκλέτα μου και να βρω αμέσως το ρυθμό μου. Από την πτώση μπορέσαμε να κάνουμε μια καλή σύγκριση δουλεύοντας με δύο πλαίσια που είχαμε διαθέσιμα, χρησιμοποίησα τελικά το καινούργιο που δείχνει να δουλεύει καλύτερα.”

 

Η σχεδίαση της πίστας είναι συναρπαστική, μ’ αρέσει πολύ, αλλά το κύριο πρόβλημα παραμένουν τα σαμαράκια. Έχουμε ηρεμία και βεβαιότητα για τον αγώνα και ανυπομονώ για ένα ακόμη βάθρο".

Επόμενο άρθρο »

Ο πρώτος χρόνος στον Stoner στο πρωινό ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Valentino Rossi: Επιστρέφω σύντομα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα