• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovizioso βλέπει κατάματα μάχη για τη νίκη στο Assen
"Νοιώθουμε δυνατοί και θα είμαστε δυνατοί εκεί!"
Νέα 22/06/2010 - 19:19

O Andrea Dovizioso παρουσιάζει φέτος αναμφισβήτητα θεαματική άνοδο, έχει βρεθεί συχνά εμπρός από τον team mate του στην Repsol Honda, Dani Pedrosa και ξεκινά για το Assen με πολύ ψηλό ηθικό. Ίσως απέδωσε η δουλειά που έκανε πέρυσι με τις αναρτήσεις της Ohlins, που φόρεσε πρώτος σε αντικατάσταση των Showa που διατήρησε μέχρι το τέλος της χρονιάς ο team mate του Dani Pedrosa, ίσως το 'δέσιμο' με την εργοστασιακή ομάδα, ίσως κάτι άλλο, το αποτέλεσμα πάντως είναι αξιοπρόσεκτο.

 

“Πηγαίνουμε στο Assen με πολλά κίνητρα. Μετά την δεύτερη θέση στο Silverstone, μια καινούργια πίστα, ανυπομονούμε να αγωνιστούμε στο ιστορικό Assen”.

 

Δεν είναι μόνο η πίστα που μου αρέσει μετά τις τροποποιήσεις που έγιναν, αλλά νοιώθουμε δυνατοί και θα είμαστε δυνατοί εκεί”.

 

“Τα χαρακτηριστικά της πίστας δεν μας ευνοούν και τόσο, διότι έχει πολλές στροφές με υψηλή ταχύτητα, αλλά είμαστε πραγματικά σίγουροι και ανυπομονούμε να κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά”.

 

“Βελτιωνόμαστε αγώνα τον αγώνα , έτσι είμαι ευχαριστημένος και θα δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε ταχύτεροι και να παλέψουμε για τη νίκη”.

Επόμενο άρθρο »

O Dani Pedrosa θέλει να ανακάμψει στο Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Τα διαφορετικά ram-air των Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα