• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλές επιδόσεις θέλει ο Redding
Οι αλλαγές που έγιναν στην στροφή Ruskenhoek θα κάνουν την πίστα ακόμη πιο γρήγορη
Νέα 23/06/2010 - 10:21

Η τέταρτη θέση που έφερε ο νεαρός Βρετανός οδηγός στον περασμένο αγώνα, επιβεβαιώνει τόσο τις δυνατότητές του όσο και την σωστή δουλειά που έχει κάνει το επιτελείο της Marc VDS Racing πάνω στην μοτοσυκλέτα Suter MMX.

 

Ο manager της ομάδας Michael Bartholemy δήλωσε ευτυχής από το αποτέλεσμα που έφερε ο Redding στην Αγγλία, ωστόσο δεν θα πρέπει να πετάνε στα ουράνια αλλά να προσγειωθούν και να εργαστούν σωστά για να επαναλάβουν τις καλές εμφανίσεις. Ο ίδιος ανάφερε ότι τα χαρακτηριστικά της πίστας του Silverstone ταιριάζουν με αυτά του Assen οπότε δεν έχουν δικαιολογία για μέτρια εμφάνιση. 

 

“Στο Assen είχα κακές εμφανίσεις τα τελευταία δύο χρόνια, παρόλα αυτά είναι μία από τις πίστες που μου αρέσει. Είναι παρόμοια με του Silverstone και έχεις μεγάλη ταχύτητα στις στροφές. Οι αλλαγές που έγιναν στην στροφή Ruskenhoek θα κάνουν την πίστα ακόμη πιο γρήγορη. Ανυπομονώ γι’αυτόν τον αγώνα και ελπίζω να έχω καλύτερο αποτέλεσμα από την 4η θέση που είχα στο Silverstone. Η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ πάνω στο στήσιμο και την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και είναι ώρα να αρχίσω να φέρνω κάποια καλά αποτελέσματα.”

Επόμενο άρθρο »

Διψασμένος για νίκη ο Luthi

« Προηγούμενο άρθρο

O Dani Pedrosa θέλει να ανακάμψει στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα