• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αssen Moto2: O Iannone άπιαστος για 2η φορά
Ο Ιταλός δείχνει πολύ δυνατός, ο Εlias ανακάμπτει
Νέα 26/06/2010 - 23:23

 

Ο Andrea Iannone μετά το άτυχο διάλειμμα του Silvestone, όπου κατάφερε να πάρει μόλις 4 βαθμούς στην 12η θέση, απέδωσε και πάλι ανάλογα εκπληκτικά όπως στο Mugello και πήρε τη 2η νίκη του.

Από το ξεκίνημα του Αγώνα ο Ιταλός της Fimmco Speed Up, έδειξε ότι ανταγωνίζεται μόνο το χρονόμετρο και έκανε διαφορά που έφτασε και τα 8 δευτερόλεπτα!

 

Πίσω του ο Toni Elias χρειάστηκε να δώσει σκληρή μάχη με συνεχή αλληλοπροσπεράσματα με τον Ταϊλανδό Ratthapark Wilairot, μέχρι να κάνει μια μικρή διαφορά στους 2 τελευταίους γύρους και να πάρει τη 2η θέση που αυξάνει τη διαφορά του στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος από τον Shoya Tomizawa, που τερμάτισε 5ος.

 

Εντωμεταξύ ο πολύ δυνατός Thomas Lüthi έφτασε κοντά και τελικά πέρασε τον Ταϊλανδό που έχασε μια καλή ευκαιρία να πάρει το πρώτο του βάθρο. Tomizawa και Simón τερμάτισαν πίσω από τον Wilairot, ενώ για την 7η θέση τη μάχη έδωσαν οι Γάλλοι Cluzel και Di Meglio, με τους Karel Abraham και Yuki Takahashi να συμπληρώνουν τη δεκάδα.

 

Ο Elías με 24 βαθμούς διαφορά από τον Tomizawa (76) και 2 περισσότερους από τον Lüthi (74), δεν μπορεί να ησυχάσει αφού ο Iannone πλησιάζει με 67 βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

Αssen GP125: O Marquez τρίτωσε τις νίκες

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: O Lorenzo κυρίαρχος του παιχνιδιού

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα