• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Βρίσκομαι σε καλή πορεία
Έκανα μία άσχημη εκκίνηση που με ανάγκασε να χάσω πολύτιμο χρόνο.
Νέα 28/06/2010 - 16:37

Αν κρίνει κανείς από τις θέσεις που έχει φέρει ο νεαρός Ισπανός οδηγός Aleix Espargaro στους έξη πρώτους διαπιστώνει ότι προοδευτικά έχει κάνει φέτος μία πολύ καλή εμφάνιση ως Rookie από την αρχή της χρονιάς. 

 

Για την 10η θέση του στο Assen ο Espargaro μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής “Το αποτέλεσμα μου σε αυτό τον αγώνα δεν μπορεί να δείξει την πραγματική μου αξία σε αυτή την πίστα. Έκανα μία άσχημη εκκίνηση που με ανάγκασε να χάσω πολύτιμο χρόνο και απόσταση από αρκετούς αναβάτες και έπρεπε να παλέψω πολύ για να κερδίσω κάποιες θέσεις. Αφού πέρασα ορισμένους αναβάτες απόκτησα καλό ρυθμό και μπόρεσα να πλησιάσω τον Simoncelli. Τον πέρασα και είπα να φθάσω τον Edwards αλλά μας χώριζε μεγάλη απόσταση ενώ ο Simoncelli άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο πιεστικός. Κάποια στιγμή τον άφησα να περάσει για να διαβάσω τις γραμμές του και να του επιτεθώ αργότερα. Δυστυχώς ο Simoncelli είχε ξεμακρύνει ελαφρώς και δεν μπόρεσα να τον περάσω προς το τέλος του αγώνα. Ωστόσο είμαι χαρούμενος γιατί έχω καταφέρει να μειώσω το χρόνο που με χωρίζει από τον νικητή του αγώνα και ο χρόνος που είχα τώρα ήταν ο χαμηλότερος που απέφερα μέχρι στιγμής. Την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούμε στην Βαρκελώνη, που για μένα αποτελεί “εντός έδρας αγώνας και θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω μία καλή εμφάνιση για την ομάδα μου και τους οπαδούς μου.” 

 

Το αποτέλεσμα του Espargaro δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Fabiano Sterlacchini (Pramac Racing Team Technical Coordinator) που γνώριζε ότι είχαν τη δυνατότητα να επιτύχουν κάτι καλύτερο από την 10η θέση. Από την άλλη πλευρά χάρηκε που είδε και τους δύο αναβάτες της ομάδας να περνούν από την γραμμή του τερματισμού. Γνωρίζει δε ότι και οι δυο τους, Espargaro και Kallio, έχουν κάνει προοδευτικά σημαντική πρόοδο με τη νέα τους μοτοσυκλέτα.

Επόμενο άρθρο »

Φεύγουν και τα 125 cc;

« Προηγούμενο άρθρο

Εκπληκτικός ο De Puniet

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα