• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow και Camier στο Silverstone
"Ελπίζω να κάνουμε τους Βρετανούς οπαδούς περήφανους στον αγώνα.”
Νέα 01/07/2010 - 17:59

Οι Βρετανοί αναβάτες του World Superbike, Cal Crutchlow και Leon Camier πήραν μία πρώτη γεύση από την ανακαινισμένη πίστα του Silvertone εν όψη του αγώνα που επρόκειτο να διεξαχθεί εκεί στο τέλος Ιουλίου. 

 

Πιο συγκεκριμένα ήταν παρόντες στον αγώνα των MotoGP και πέταξαν με ελικόπτερο πάνω από την πίστα για να δούνε την “γρήγορη” σχεδίαση της καινούργιας πίστας των 5,90χλμ. Παρακολουθώντας τα σχόλια των αναβατών των MotoGP που ήταν θετικά με τη σειρά του ο Leon Camier (αναβάτης της Aprilia Alitalia Racing) δήλωσε “Νομίζω ότι η πίστα δείχνει απλά τέλεια, είναι γρήγορη και επιπλέον τεχνική. Επίσης είναι φαρδιά γεγονός που είναι θετικό για τους αγωνιζόμενους. Οπως έχουμε δεί από τα MotoGP, την Moto2 και τα Superstock ο συναγωνισμός ήταν εκπληκτικός σε αυτή την πίστα. Ανυπομονώ να βρεθούμε εδώ για τον αγώνα. Το καλό είναι ότι οι ημέρες πλησιάζουν και σαν Βρετανός αθλητής θα ήθελα να βρίσκομαι στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Πιστεύω ότι θα ταιριάζει στο στυλ οδήγησής μου και στην μοτοσυκλέτα μου. Έχω καλές αναμνήσεις από το Silverstone και εύχομαι να σταθώ τυχερός στον συγκεκριμένο αγώνα.”

 

Θετικές ήταν και οι δηλώσεις του Cal Crutchlow, αναβάτη της Yamaha Sterilgarda Team, που μεταξύ άλλων ανάφερε τα εξής “Είναι μία καλή πίστα και όλοι οι Βρετανοί αναβάτες ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα των Superbike. Έχει ξεχωριστή σχεδίαση. Πιστεύω ότι οι ιδιοκτήτες Silverstone έκαναν μία εξαιρετική δουλειά και παρόλο ότι η πίστα δείχνει “πονηρή” είναι ιδανικής για αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών. Ελπίζω να κάνουμε τους Βρετανούς οπαδούς περήφανους στον αγώνα.”

Επόμενο άρθρο »

Φεύγει ο Pasini-Ψάχνει για οδηγό η JiR

« Προηγούμενο άρθρο

Θα κορυφωθούν οι μάχες στη Moto2 στην Catalunya

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα