• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Ιταλικό GP Aragon (Mugello)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βάφτισμα πυρός στην 1η διεθνή παρουσία του Γιώργου Παρασκευά
PANNONIA RING ΟΥΓΓΑΡΙΑ 14-15/6
Αγώνες 19/06/2025 - 10:32

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ομάδα μας βρέθηκε το περασμένο ΣΚ στη διεθνών προδιαγραφών πίστα της Ουγγαρίας PANNONIA RING.

Μία συμμετοχή που αποφασίστηκε τελευταία στιγμή καθώς άλλαξε το πρόγραμμα του Βαλκανικού και "έφερε" τον τρίτο διπλό αγώνα μόλις 2 εβδομάδες μετά από τον αγώνα των Σερρών.

Η ομάδα μας όμως προετοιμασμένη για τέτοιες προκλήσεις, βρέθηκε απόλυτα έτοιμη ώστε να καταφέρει να συμμετάσχει σε αυτόν τον αγώνα.

Παρθενική λοιπόν παρουσία για εμάς σε πίστα του εξωτερικού,με 2 όμορφα και δυνατά αποτελέσματα (15η και 14η θέση στο ALPE ADRIA & 7η και 6η θέση στο Βαλκανικό) σε μια λαοθάλασσα συμμετοχών από όλη την Ευρώπη!

Σχόλιο Γ.Παρασκευά Team manager-οδηγού

"Δεν ξέρω από που να αρχίσω, εξαιρετική εμπειρία, απίστευτη οδήγηση και ταχύτητες που δεν έχω ξαναδεί, τουλάχιστον σε τέτοια διάρκεια!' Ολος ο αγώνας με 40 συμμετοχές με κράτησε σε μεγάλη ένταση, πτώσεις, αδρεναλίνη, ένας χαμός..! Μία πίστα με ανισόπεδα τμήματα,άλματα με 200χλμ την ώρα και άλλα πολλά που δεν περιγράφονται!

Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, παρότι πολύ κουρασμένος από το μεγάλο μας ταξίδι των 2300χλμ και δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο από αυτήν την εμπειρία!

Οι βαθμού ήρθαν, η εμπειρία γράφτηκε και το μόνο που βλέπω μπροστά μου είναι ο επόμενος αγώνας στην Τσεχία στις 5-6/7!

Εκεί θα μιλήσουμε αλλιώς πλέον!

Να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που το ζείτε μαζί μου όλο αυτό!”

Πληροφορίες σχετικά με την μοτοσυκλέτα μας, BMW S1000RR WSR4 the Panzer, προπονητικές συμβουλές, και πως μπορείτε να μπείτε σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο γεμάτο αδρεναλίνη καλείτε στο 6977918180
Ή στα social μας

@fb George Paraskevas / Wolf-racing Motul BMW motorrad / Sparta racing circuit Motul / Wolf-racing
@instagram Wolf-racing


 

Επόμενο άρθρο »

“Cremonini Live 25”: Η ειδική εμφάνιση της Pertamina Enduro VR46 Racing Team

« Προηγούμενο άρθρο

Το GP της Ιταλίας ξεκινά στο Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα