• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Kawasaki ZX-10R του 2011
Εντυπωσιακές οι πρώτες φωτογραφίες
Νέα 07/07/2010 - 13:15

 

Η Kawasaki θέλει να αφήσει πίσω τις φετινές αποτυχίες στα World Superbike και παρουσίασε νωρίς τη μοτοσυκλέτα του 2011. Η νέα Ninja ZX-10R βρίσκεται ήδη στην πίστα της Suzuka, για τις πρώτες δοκιμές και τη συλλογή πληροφοριών για το εργοστάσιο, εν όψη της συμμετοχής στο WSBK της επόμενης χρονιάς.

 

Αυτό που φάινεται από την πρώτη φωτογραφία είναι ότι υιοθετήθηκε η μορφή των BMW και Aprilia, στο σχεδιασμό, ενώ παραμένει η 4 σε 1 εξάτμιση, στη δεξιά πλευρά της μοτοσυκλέτας.

Οι εξωτερικές διαστάσεις του κινητήρα έχουν μειωθεί, με σκοπό να χωράει ένα μακρύτερο ψαλίδι. Στόχος της Kawasaki είναι η συμμετοχή στις 8 ώρες της Suzuka αργότερα φέτος. Οι πρώτες φήμες για τις συγκεκριμένες δοκιμές αφήνουν βάσιμες υποψήψιες για την παράλληλη εξέλιξη ενός αγωνιστικού κιτ για τις ιδιωτικές ομάδες του WSB. Η σχεδίαση του άνω μέρος του φέρινγκ καθώς επίσης του εμπρός φτερού θυμίζουν έντονα τα αντίστοιχα τμήματα της ZX-RR των MotoGP. Σημειωτέων δε ότι η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι εφοδιασμένη με αναρτήσεις της Showa.

Πάντως οι φίλοι της «πράσινης» ομάδας θα πρέπει να χαίρονται με τη νέα επιθετική σχεδίαση, που βέβαια θα περάσει άμεσα στη μοτοσυκλέτα παραγωγής του 2011, ώστε να ομολογκαριστεί η νέα ΖΧ-10 για τους αγώνες.

 

Tην πρώτη ημέρα δοκιμών συμμετείχε ο αναβάτης Hidemichi Takahashi ενώ την επομένη (Πέμπτη) στη σέλα της νέας ZX-10R θα βρίσκεται ο γνωστός Akira Yanagawa. 

Επόμενο άρθρο »

O Bautista στο Brands Hatch

« Προηγούμενο άρθρο

Επιπλέον μέτρα ασφάλειας για το πόδι του Valentino

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα