• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Brivio μιλάει για την πιθανή επιστροφή του Rossi
O Team Manager του Ιταλού εξέφρασε τις απόψεις του μετά τα δοκιμαστικά στο Misano
Νέα 09/07/2010 - 00:18

H ανάρρωση της σπασμένης κνήμης του Valentino Rossi είχε περαιτέρω εξελίξεις την Τετάρτη 7 Ιουλίου, όταν ο Ιταλός οδήγησε μια Yamaha Superbike στο Μisano. Ήταν η πρώτη του επαφή με μοτοσυκλέτα μετά την άσχημη πτώση του στα δοκιμαστικά του Grand Prix του Mugello στις 5 Ιουνίου. Αφού ο Γιατρός ολοκλήρωσε 26 γύρους, ο Team Manager της Fiat Yamaha, o Davide Brivio μίλησε για το πώς τα πήγε ο Vale στο τεστ και την γενική εικόνα που είχε από αυτό το εγχείρημα.  

"Αυτό το τεστ ήταν πολύ σημαντικό γιατί επέτρεψε στον Valentino να καταλάβει ποια είναι τα προβλήματα και τι πονάει ακόμα και τι όχι", εξήγησε ο Brivio. "Θα έλεγα ότι το πόδι του είναι αρκετά καλά, αλλά έχει ακόμα κάποιους πόνους στον ώμο οι οποίοι όμως ήταν αναμενόμενοι. Αυτό μπορεί να μας δώσει μια ένδειξη για τις προετοιμασίες που πρέπει να κάνουμε για τις επόμενες 10 μέρες", συνέχισε.

 

Για την πιθανή επιστροφή του Rossi στην ενεργό δράση για το Grand Prix της Γερμανίας στις 18 Ιουλίου ο Brivio δήλωσε: "Το αν θα μπορεί να οδηγήσει στο Sachsenring ή όχι θα αποφασισθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα την Τρίτη ή την Τετάρτη, παραμονές του GP. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα αισθάνεται και πώς θα δουλέψει μέσα στις επόμενες 7 ή 8 μέρες και θα μπορέσει να καταλάβει αν θα τα καταφέρει ή όχι να αγωνιστεί".

 

Και συνέχισε: "Είναι δύσκολο να καταφέρει να κάνει άλλο ένα δοκιμαστικό πριν το Sachsenring γιατί δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη μοτοσυκλέτα. Αυτή που χρησιμοποίησε θα είναι στο Brno αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν δουλέψει στο γυμναστήριο και οι προετοιμασίες πάνε καλά, πιθανότατα θα έρθει στο Sachsenring και θα δοκιμάσει την Μ1 εκεί".

 

Ο Brivio εξέφρασε το πόσο ενθαρρυντικό ήταν να βλέπει τον Rossi και πάλι να οδηγεί μοτοσυκλέτα και παρά την αίσθηση του πόνου ήταν φανερό πως ο Doctor απόλαυσε την εμπειρία.

 "Φαινόταν πανευτυχής να οδηγεί πάλι και μου έδωσε την εντύπωση ότι του είχε λείψει πολύ η αίσθηση της μοτοσυκλέτας αυτήν την περίοδο. Μίλησε για την R1 και έκανε και μερικά σχόλια όπως ακριβώς στα δοκιμαστικά! Είδα πόση απόλαυση άντλησε από την οδήγηση της μοτοσυκλέτας. Ο στόχος της δοκιμής δεν ήταν να πετύχει χρόνους, αλλά στο τέλος δεν τα πήγε καθόλου άσχημα", ολοκλήρωσε ο Brivio.

Επόμενο άρθρο »

WSBK Brno: O Haga στην 1η θέση ο Corser στο νοσοκομείο

« Προηγούμενο άρθρο

O Casey Stoner υπέγραψε στο HRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα