• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγάλη πρόοδο έκανε ο Alex Baldolini
Φάνηκαν τα αποτελέσματα των δοκιμών στην Aragon.
Νέα 16/07/2010 - 23:53

Πρόκειται για τον αναβάτη Alex Baldolini της ομάδας Caretta Technology που από την αρχή της σεζόν έχει συναντήσει πολλά προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του και γενικά το στήσιμο της. Στις πρώτες δοκιμές της κατηγορίας Moto2 στη Γερμανία ο Baldolini κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση γεγονός πολύ σημαντικό για την πρόοδο της ομάδας πόσο μάλιστα όταν βλέπουν τόσο μεγάλη διαφορά σε μία τόσο απαιτητική πίστα. Σημειωτέων δε ότι τερμάτισε μόλις 3 δέκατα πίσω από τον πρώτο της ημέρας τον Simone Corsi. 

 

Ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα των πρώτων δοκιμών και ανυπομονεί να δει πως θα τα πάνε το Σάββατο. Πιστεύει ότι οι δοκιμές της ομάδας που έγιναν πριν από λίγο καιρό στην Aragon έφεραν καλά αποτελέσματα και πλέον μπορεί να οδηγήσει καλά με τα ελαστικά της Dunlop. Του αρέσει η πίστα του Sachsenring και ευελπιστεί σε ένα καλό αποτέλεσμα. 

 

Ο manager της ομάδας Giorgio Bertelli δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής “Εργαστήκαμε σκληρά πάνω στην μοτοσυκλέτα και πλέον βλέπουμε τα αποτελέσματα. Ο οδηγός μας κατάφερε να επωφεληθεί το αποτέλεσμα της δουλειάς και να οδηγήσει σκληρά μέσα στην πίστα. Ευχόμαστε το καλύτερο για αυτόν στις κατατακτήριες δοκιμές.”

Επόμενο άρθρο »

Ο Άλκης Συνιώρης έφυγε

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Live: Οι δηλώσεις του Valentino

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα