• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lin Jarvis: «Κάναμε πρόταση στον Valentino…»
«Η τελική απόφαση είναι δική του!»
Νέα 03/08/2010 - 18:16

 

Λίγο πριν το Grand Prix της Τσεχίας όλοι μιλούν για την ανακοίνωση του διαζυγίου μεταξύ του Valentino Rossi και της Yamaha. Αμέσως μετά αναμένεται να ακολουθήσει η αναγγελία του γάμου με την Ducati.

 

Το γιατί ο Rossi αφήνει το Ιαπωνικό εργοστάσιο, είναι προς το παρών μόνο υποθέσεις, αφού ο ίδιος πριν λίγο καιρό είχε πει ότι θέλει να μείνει και ότι αν έκανε κάτι τέτοιο θα ήταν κάτι σαν προδοσία!

Κάποιοι είπαν ότι ο Lin Jarvis ήταν εναντίον στο να μείνει ο Rossi, ενώ ο Masao Furusawa (στην φωτογραφία με τον Rossi) ήταν υπέρ, αλλά αυτή πρόκειται για μια απλοϊκή προσέγγιση.

Ο Διευθυντής όλης της συμμετοχής της Yamaha στο MotoGP, μίλησε για το θέμα στο συνεργάτη μας Paolo Scalera.

 

Αρχικά ο Lin Jarvis είπε:

« Ο Furusawa είναι το αφεντικό μου, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό» και συνέχισε: «Η ιστορία ότι η Yamaha ίσως αφήνει τον Valentino λόγω της ηλικίας του, είναι γελοία. Κάναμε πρόταση στον Valentino για την επέκταση του συμβολαίου του και η τελική απόφαση είναι δική του. Δεν μπορώ να σας πω τις λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι μετά Brno θα ξεκαθαρίσει η απόφασή του. Νομίζω ότι ούτε ο Valentino, ούτε ο Lorenzo έχουν πάρει την απόφασή τους για το μέλλον και προς το παρών δεν έχουμε ξεκάθαρη κατάληξη με τον Jorge, αλλά είμαστε σε στενή επαφή με τον Μάνατζέρ του…»

Επόμενο άρθρο »

Μια 16χρονη στην Suzuki MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Στον Αγ. Δομίνικο ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα