• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi μπορεί να πληρώσει το λάθος του Del Torchio!
Ενδέχεται η Yamaha να μην τον αφήσει να οδηγήσει την GP11 πριν τις 31/12
Νέα 05/08/2010 - 22:12

 

Μάλλον ο Del Torchio (όπως γράψαμε χθες) άφησε να του ξεφύγει αυτό που όλοι γνωρίζουν εδώ και καιρό, ότι δηλαδή ο Valentino Rossi θα οδηγεί Ducati του χρόνου

 

Όμως δεν έπρεπε να το κάνει αυτό, αφού υπάρχει συμφωνία ότι η Yamaha θα ανακοινώσει την αποχώρηση του Rossi και μόνο μετά από αυτήν την ανακοίνωση η Ducati θα ανακοίνωνε επισήμως τη δική τους συμφωνία. Αυτό άλλωστε έκανε η ίδια η ιταλική εταιρία στην περίπτωση του Stoner. Πρώτα ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεργαστούν το 2011 και μερικές ώρες αργότερα η Honda ανακοίνωσε τη δική τους συνεργασία. Έτσι είχε γίνει και το 2003 όταν η Honda «χώρισε» με τον Rossi.

 

Το πρόβλημα είναι ότι οι Ιάπωνες της Yamaha, οι οποίοι δίνουν μεγάλη σημασία στο τυπικό μέρος των συμβολαίων και όλων όσων έχουν να κάνουν με τέτοιες διαδικασίες. Μπορεί να μην αφήσουν τον Valentino να οδηγήσει τη νέα του μοτοσυκλέτα στην Valencia, όπως είχε κάνει η Honda το 2003. Μπορούν αν το κάνουν αυτό βάση συμβολαίου.

Η Ducati ελπίζει ότι θα το επιτρέψουν οι Ιάπωνες βάσει μιας συμφωνίας κυρίων. Όταν όμως οι ίδιοι δεν κράτησαν αυτή τη συμφωνία κυρίων στο θέμα της ανακοίνωσης!

Η Ιταλική εταιρία κατάλαβε το λάθος του προέδρου της και ήδη χθες ανακάλεσε την άδεια κάποιων στελεχών του τμήματος δημοσίων σχέσεων σε μια προσπάθεια να το μαζέψουν το πράγμα. Έτσι προχώρησαν στην πιο κάτω ανακοίνωση:

 

«Όσον αφορά αυτά που προσφάτως είπε ο Gabriele Del Torchio - Ducati CEO και Πρόεδρος, η Ducati δηλώνει ότι δεν έχει φθάσει σε συμφωνίες με τους οδηγούς Valentino Rossi και Nicky Hayden για τις μελλοντικές περιόδους του MotoGP, αν το ενδιαφέρον μας παραμένει για αυτούς. Θέλουμε να πούμε ότι τα τελευταία νέα που εμφανίστηκαν στο website του Cycle World στις ΗΠΑ και σε άλλα websites ήταν λάθος ρεπορτάζ και πρέπει να χρεωθούν στις πολλές φήμες που κυκλοφορούν τελευταία. Όταν θα επιτευχθεί μια συμφωνία, θα εκδοθεί επίσημο δελτίο τύπου.»

 

Τελικά ρε παιδιά μας κουράσατε με αυτήν την ιστορία. Πες τε το να τελειώνουμε όλοι με αυτήν την ιστορία. Το γράψαμε πρώτοι από όλους από τον περασμένο Νοέμβριο, το γράφουν όλα τα website του κόσμου. Στις λεπτομέρειες κολλήσατε; Τελικά βάλτε και τους δικηγόρους σας να προβλέπουν ότι το τέλος των συμβολαίων δεν θα είναι η 31/12 αλλά η τελευταία αγωνιστική ημέρα κάθε σεζόν. Ή τελικά μην αφήνετε τους οδηγούς να δοκιμάσουν τις νέες τους μοτοσυκλέτες.

 

Όπως και να το κάνουμε κοντός ψαλμός αλληλούια και την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε στο Brno για να σας πούμε τα γεγονότα. Αναμονή λοιπόν μέχρι την Πέμπτη 12 Αυγούστου.

Επόμενο άρθρο »

Rossi – Burgess εκτός εξέλιξης Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Ξέφυγε από επίσημα χείλη το: Ο Rossi στην Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα