• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: O Biaggi νικητής και η Aprilia Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών
Ο «Ρωμαίος Αυτοκράτορας» κέρδισε το τελευταίο σκέλος της χρονιάς
Νέα 04/10/2010 - 13:18

Στο Magny Cours στην Γαλλία γράφτηκε ο επίλογος του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike. O Max Biaggi – ήδη Παγκόσμιος Πρωταθλητής από τν προηγούμενη εβδομάδα – έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ίδιο και την Aprilia

Στο πρώτο σκέλος με ένα πρόβλημα στη ρύθμιση της RSV4 Factory τερμάτισε 4ος, με νικητή τον Cal Crutchlow. Η θέση αυτή έδωσε και μαθηματικά τον Τίτλο του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών στο Ιταλικό εργοστάσιο. Έτσι χωρίς άγχος στο δεύτερο σκέλος που ολοκλήρωσε τη χρονιά, ο Max Biaggi με μικρές αλλαγές στη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας, οδήγησε όπως εκείνος ξέρει και πήρε τη νίκη.

 

«Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας σήμερα, γιατί όλοι τα έδωσαν όλα, όταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι μπροστά τους», είπε φανερά ικανοποιημένος.

«Τώρα πρέπει να πάρω μια δύσκολη απόφαση, την οποία θα πάρω μόλις φύγω από το αγωνιστικό περιβάλλον. Για μένα το να υπογράψω ένα συμβόλαιο σημαίνει 100% αφοσίωση στο εγχείρημα. Δεν είχα την ευκαιρία τελευταία να μείνω στο σπίτι και έτσι χρειάζεται να καταλάβω το τι πραγματικά θέλω να κάνω», δήλωσε σε σχέση με το μέλλον.

 

Είναι γνωστό ότι η Aprilia θέλει να προχωρήσει μαζί του τα δύο επόμενα χρόνια, προφανώς και για να εξελίξουν τη μοτοσυκλέτα με την οποία το 2012 θα επιστρέψουν στα MotoGP. O Biaggi πρέπει να αποφασίσει αν θέλει τότε στα 41 του να βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τον Valentino Rossi και αν ναι, πρέπει να αποφασίσει ότι για δύο χρόνια ακόμη θα δουλέψει σκληρά.

 

Επόμενο άρθρο »

Εξιτήριο πήρε ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Shoei Tomizawa Replica

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα