• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suzuki Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αντοχής
Πήρε νίκη και Πρωτάθλημα στο Κατάρ
Νέα 16/11/2010 - 10:46

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ομάδα αγώνων αντοχής Suzuki Endurance Racing Team κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για το 2010, μετά την απόλυτη επικράτησή της στον τελευταίο γύρο, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου στο Κατάρ.

 

Με οδηγούς τους Sylvain Guintoli, Vincent Philippe και Freddy Foray, η Suzuki με το GSX-R1000 κατάφερε να ηγηθεί του 8ωρου αγώνα και να τερματίσει έχοντας ολοκληρώσει 231 γύρους, τέσσερις περισσότερους από τη δεύτερη ομάδα «Yamaha Austria Racing Team».

 

Αυτό είναι το δέκατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αντοχής που κερδίζει η Suzuki Endurance Racing Team, αποδεικνύοντας όχι μόνο τις ικανότητες, αλλά και την πρωτόγνωρη αξιοπιστία των GSX-R1000 όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα η φετινή επιτυχία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς η ομάδα δεν σημείωσε αποτέλεσμα στο Le Mans, ενώ δεν μπόρεσε να ξεκινήσει και στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος στη Suzuka της Ιαπωνίας, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς.

Έτσι, στον τελευταίο αυτό γύρο η ομάδα SERT της Suzuki βρισκόταν 9 βαθμούς πίσω από την ελβετική ομάδα Bolliger με Kawasaki, η οποία όμως τερμάτισε τέταρτη στον αγώνα του Κατάρ.

Η ομάδα θα συνεχίσει τη δυναμική της παρουσία και τα επόμενα χρόνια, με όπλο της την GSX-R1000, την πιο επιτυχημένη super sport μοτοσικλέτα όλων των εποχών.

 

Επόμενο άρθρο »

Και ο Randy de Puniet στο χειρουργείο

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stoner μπροστά από Rossi, στα 800cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα