• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Kawasaki σε καλό δρόμο στις δοκιμές της Aragon
Η Ιαπωνική εταιρεία βάζει τα δυνατά της στα Superbike
Νέα 29/11/2010 - 14:01

Με την Aprilia και την Yamaha να κάνουν τις δοκιμές τους στο Phillip Island και 6 ομάδες (η Honda Ten Kate, οι 2 ομάδες της BMW, η DFX Borciani, η Alstare Suzuki και η Supersonic Ducati) να κάνουν δοκιμές στο Portimao σήμερα και αύριο, η ομάδα της Kawasaki ήταν μόνη της, τις 3 προηγούμενες μέρες, στην πίστα της Aragon. 

Ο Tom Sykes, από τους οδηγούς της ομάδας και ο δοκιμαστής Katsuaki Fujiwara δοκίμασαν τη νέα Ninja του 2011, με τον Sykes να επικεντρώνεται στους χρόνους και τις ρυθμίσεις, με ταχύτερο γύρο στο 1’58.5, ενώ ο Fujiwara δοκίμασε κάποια νέα πράγματα.

Παρόντες ήταν και οι άλλοι δύο επίσημοι οδηγοί της ομάδας οι Chris Vermeulen και Joan Lascorz, που και οι δύο αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους. Ο Lascorz μάλιστα είχε καταφέρει να κάνει μερικούς γύρους στην πίστα Losail του Qata, νωρίτερα μέσα στον μήνα στην επίσημη παρουσίαση της πολιτικής ZX-10R.

Ο Tom Sykes δήλωσε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι με το τεστ και το να βρισκόμαστε τόσο κοντά σε κορυφαίους χρόνους αυτήν την στιγμή είναι ενθαρρυντικό για το μέλλον. Γενικά καταλάβαμε καλά το νέο πακέτο και εξελίξαμε μερικά πράγματα. Το να βρούμε μια καλή βασική ρύθμιση ήταν ο στόχος, αλλά στο τέλος καταφέραμε να δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό στην μοτοσυκλέτα και με αυτό είχαμε αρκετή βελτίωση. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πώς πήγαν τα πράγματα.»

 

Επόμενο άρθρο »

Η Honda παρουσίασε την ομάδα «TT Legends Team»

« Προηγούμενο άρθρο

H Απονομή του Πρωταθλήματος Ταχύτητας από τον Σ.Ο.Α.Μ. στις 4/12

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα