• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
de Angelis: «Στόχος είναι να διασκεδάζω την οδήγηση»
Ο Αlex de Angelis ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία και δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση.
Νέα 06/03/2008 - 00:00
Ο Αlex de Angelis ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία. Ο 24χρονος αναβάτης της San Carlo Honda Gresini δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση. Στις χειμερινές δοκιμές ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις.

Έχοντας προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στα δεδομένα της κατηγορίας και βρίσκοντας ιδανική χημεία με την RC212V και τα λάστιχα της Bridgestone, ο νεαρός οδηγός από το Σαν Μαρίνο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

«O αγώνας του Κατάρ θα είναι πραγματικά ξεχωριστός για μένα. Δεν είναι μόνο ο πρώτος μου αγώνας στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και το πρώτο νυχτερινό GP στην ιστορία. Γνωρίζω καλά ότι στερούμαι εμπειρίας, αλλά πηγαίνω εκεί δυνατός γιατί όλες οι δοκιμές, όχι μόνο αυτές στην πίστα Losail, πήγαν καλά. Στο τελευταίο τεστ έκανα πολύ καλή προσομοίωση αγώνα, σημειώνοντας τον καλύτερό μου χρόνο (1'56"8) στον 21ο γύρο μου, πράγμα που δείχνει ότι τα λάστιχα ακόμα σε εκείνο το σημείο ήταν ακόμα σε εξαιρετική κατάσταση», δήλωσε.

Όταν η συζήτηση πάει στο κεφάλαιο στόχοι, ο de Angelis χαμογελάει. Ως rookie δεν βάζει ψηλά τον πήχη. Αυτό που θέλει και αυτό που του λένε συνέχεια μέσα από την ομάδα είναι να διασκεδάζει τους αγώνες. Και απ' ότι φαίνεται μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει: «Όταν έκανα την πρώτη μου δοκιμή με μοτοσυκλέτα των MotoGP δεν γνώριζα αν θα ήμουν αρκετά γρήγορος ή το πόσο χρόνο θα χρειαζόμουν για να προσαρμοστώ και να αποκτήσω ταχύτητα. Όλα όμως κύλησαν ήρεμα από τους πρώτους γύρους και αυτό έφερε ηρεμία μέσα στο γκαράζ. Στην ομάδα είμαστε σαν μια οικογένεια καθώς τα περισσότερα παιδιά είναι συμπατριώτες μου. Προφανώς στόχος μας είναι τα αποτελέσματα, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω μου. Συνέχεια μου λένε να διασκεδάζω την οδήγησή μου. Αν αυτός είναι ο στόχος, τότε τα έχω ήδη καταφέρει!».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: «Κάποια μέρα θα το πάρω το Πρωτάθλημα»

« Προηγούμενο άρθρο

Προβληματισμός στη Bridgestone

Χορηγοί