• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
J. Burgess: O Stoner είναι ο πιο γρήγορος οδηγός του κόσμου!
Οι χρόνοι του Rossi επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του
Νέα 08/01/2011 - 13:03

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Ιταλό δημοσιογράφο Enrico Borghi – που είναι ο συγγραφέας της αυτοβιογραφίας του Valentino Rossi – για το περιοδικό «Motosprint» (από όπου και οι πρώτες φωτογραφίες του JB στα κόκκινα), ο αρχιμηχανικός του Ιταλού σούπερ-σταρ είπε πολλά και ενδιαφέροντα. 

Μίλησε για τη νέα του περιπέτεια στην Ducati, μετά από τους «αιώνες» που εργάστηκε για τις Γιαπωνέζικες εταιρίες. Η συνέντευξη δόθηκε την εβδομάδα που ο Jeremy Burgess και οι υπόλοιποι μηχανικοί που πήγαν στην Ιταλική εταιρία από την Yamaha, βρέθηκαν στο Borgo Panigale, στο εργοστάσιο της Ducati, δίπλα στην Μπολώνια, ώστε να μάθουν καλύτερα τα μυστικά του Ducati Corse, του αγωνιστικού τμήματος δηλαδή.

Ο Burgess παραδέχτηκε ότι ήταν ελαφρά ξαφνιασμένος από τους χρόνους του οδηγού του στην Βαλένθια, αλλά και πάλι υπενθυμίζει ότι η κατάσταση του ώμου του Rossi και το γεγονός ότι από φυσική κατάσταση είχε «στεγνώσει», είναι τα γεγονότα που έφεραν τους κακούς χρόνους γύρου του Ιταλού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε ότι δεν πιστεύει ότι τα προβλήματα με το μπροστινό της Ducati είναι τόσο σοβαρά και ότι αυτά εμπόδισαν τον Casey Stoner να τερματίσει όπως θα ήθελε την σεζόν. Ειλικρινά πιστεύει ότι ο συμπατριώτης του είναι ο πιο γρήγορος οδηγός του κόσμου!, αλλά το ότι είναι ασταθής εξαιτίας του σκληρού οδηγικού του στυλ στους πρώτους γύρους κάθε αγώνα και του ότι πιέζει τον εαυτό του περισσότερο από ότι πρέπει.

Μια δήλωση που δεν την περιμέναμε από τον αρχιμηχανικό του Rossi, ο οποίος όμως είναι πάντα ειλικρινής και αυθόρμητος. Βέβαια το γεγονός ότι πιστεύει ότι ο ταχύτερος οδηγός είναι ο Stoner, δεν σημαίνει ότι πιστεύει και ότι ο ταχύτερος κερδίζει ή παίρνει το Πρωτάθλημα. Είναι γνωστό ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται από τον πιο σταθερό και έξυπνο οδηγό και είναι γνωστό ότι πιστεύει ότι ο Valentino Rossi είναι ο οδηγός με αυτές τις αξίες. Όμως τη χρονιά που πέρασε ο Jorge Lorenzo έδειξε και πιο σταθερός και πιο ώριμος από ποτέ, άρα πιο έξυπνος…

 

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2011: ΕΔ6 Σταθερά ο Βασίλης Ορφανός

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2011 EΔ 5: O Βασίλης Ορφανός συνεχίζει ακάθεκτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα