• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
C. Checa: «Είμαστε πιo ανταγωνιστικοί»
Είναι ικανοποιημένος από τις ως τώρα δοκιμές στο Portimao
Νέα 28/01/2011 - 16:01

Ο οδηγός της «Althea Racing» δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοσή του και από τον τρόπο λειτουργίας της Ducati 1098R κατά τη χθεσινή δεύτερη ημέρα δοκιμών στην Πορτογαλική πίστα, παρά το γεγονός ότι επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες.

«Όλα πήγαν καλά», είπε χαρακτηριστικά ο C. Checa. «Η μοτοσυκλέτα είναι διαφορετική από αυτή που οδήγησα το Δεκέμβριο. Πρέπει ν’ αξιολογήσουμε πολλά, το στήσιμο, τα ηλεκτρονικά συστήματα κ.λπ. όμως έχουμε μια καλή “βάση” και όλα δείχνουν ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Στο Portimaο η Ducati πάντα δείχνει λίγο πιο αργή, όμως το βάρος της μοτοσυκλέτας πλέον είναι παρόμοιο με αυτό των υπόλοιπων», επεσήμανε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς τόνισε:

«Νομίζω ότι θα είμαι στις πρώτες θέσεις της εκκίνησης. Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ρόλο που διαδραματίζουν τα ελαστικά. Η πίστα στο Philip Island είναι απαιτητική για την αριστερή πλευρά (των ελαστικών).»

 

Σε ό,τι αφορά τους ανταγωνιστές του, ο Checa ξεχώρισε τις επιδόσεις των J. Rea και M. Melandri: «Ο Melandri τα πήγε πολύ καλά τη δεύτερη ημέρα ενώ και ο Rea ήταν ταχύτατος και δείχνει αποφασισμένος για εφέτος. Η ομάδα της Kawasaki δείχνει δυνατή και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Biaggi. Τον μόνο που είδα να δυσκολεύεται κάπως ήταν ο Michel Fabrizio (Suzuki)», είπε ο Checa.

Επόμενο άρθρο »

WSBK Portimao 3η ημέρα: Πρώτος ο Xaus στις 15:00

« Προηγούμενο άρθρο

Α. Bautista: «Ανυπομονώ ν’ αρχίσουν οι δοκιμές!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα