• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποσύρρεται ο Fonsi Nieto
Αύριο θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου
Νέα 06/02/2011 - 14:34

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού και του Ισπανικού Τύπου, ο Fonsi Nieto αναμένεται να αποσυρθεί από τους αγώνες και να μην συμμετέχει στο φετινό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Moto2.

Ο 32χρονος αναβάτης, ο οποίος είναι ανιψιός του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Angel Nieto, έσπασε το αριστερό πόδι του στον περσινό αγώνα της Indianapolis και χρειάστηκε να κάνει τρεις επεμβάσεις για να αποκατασταθεί. Όμως τα παυσίπονα που έπαιρνε του προκάλεσαν παρενέργειες και παραλίγο να πάθει ανακοπή. Παρόλα αυτά, ο F. Nieto επανήλθε στους αγώνες μόλις τρεις εβδομάδες έπειτα από το ατύχημα και κατετάγη 18ος στο τέλος του 2010.

 

Βάσει των δημοσιευμάτων, ο F. Nieto θα δώσει αύριο Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου συνέντευξη Τύπου όπου θα ανακοινώσει την αποχώρησή του και θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Θυμίζουμε ότι έχει κερδίσει το Ισπανικό Πρωτάθλημα των 125 κ. εκ. το 1998, το Ισπανικό Πρωτάθλημα στα 250 κ. εκ. το 1999 και το 2000, ενώ το 2002 κέρδισε πέντε φορές στην κατηγορία των 250 κ. εκ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Από το 2005 έως το 2009 ο F. Nieto συμμετείχε στο WSBK, πριν επιστρέψει στην κατηγορία Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Πάρτι για την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Oι οδηγοί της Honda στο Τόκιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα