• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημη παρουσίαση αγωνιστικής ομάδας ΚΤΜ
Η εκδήλωση έγινε στις εγκαταστάσεις της Ελευσίνας
Νέα 15/02/2011 - 11:18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

H ΚΤΜ South East Europe παρουσίασε και επίσημα το Team των αγωνιστικών ομάδων Enduro και Motocross στο εκπαιδευτικό κέντρο της στην Ελευσίνα. Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση όλοι οι δημοσιογράφοι ειδικού Τύπου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Στρατηγική, τη Φιλοσοφία και τα οράματα της Ομάδας και των αναβατών της.

 

Η ΚΤΜ, ακολουθώντας πιστά την 20ετή παράδοση και φιλοσοφία της που την βρίσκει πάντα δίπλα στους αγώνες υποστηρίζοντας ομάδες και ιδιώτες αναβάτες, έρχεται το 2011 να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της αυξάνοντας τις αγωνιστικές παροχές, δίνοντας έτσι τα ουσιαστικά κίνητρα που κάνουν την συμμετοχή στους αγώνες με ΚΤΜ πιο εύκολη από ποτέ. Σημαντικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και η πλέον άρτια δωρεάν τεχνική υποστήριξη (service και διάθεση ανταλλακτικών σε αγωνιστικές τιμές στα paddocks) κατά την διάρκεια όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων (Enduro & MX) που συμμετέχει η ομάδα μας, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες υπηρεσίες για την ΚΤΜ. Σε συνδυασμό με το πλήρες δίκτυο διανομής μοτοσυκλετών και ανταλλακτικών με 24ωρη παράδοση από την στιγμή της παραγγελίας, αλλά και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στις αγωνιστικές της μοτοσυκλέτες δημιουργούν το απαραίτητο μίγμα που την καθιστούν ως Market Leader και το μακράν δυνατότερο Racing Brand στην ελληνική αγορά και όχι μόνο.

 

Όλοι στην «πορτοκαλί» οικογένεια προέρχονται μέσα από τους αγώνες, βρίσκονται σε αυτούς και είναι βέβαιο ότι, τουλάχιστον στην Ελλάδα, διοίκηση και αναβάτες γίνονται ένα σε κάθε χωμάτινη διαδρομή, προπόνηση ή αγώνα. Αυτή η τεχνογνωσία καθοδηγεί τις παροχές προς τους ιδιώτες και είναι αυτή που δημιουργεί τις θερμές, διαχρονικές σχέσεις με ολόκληρη την αγωνιστική κοινότητα.

 

Για το 2011, μια δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα, εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί. Δεν εγκαταλείπουμε κανέναν με πρόσχημα την κρίση. Θα είμαστε εκεί κοντά σε αγωνιζομένους και αγώνες στο πεδίο που όλοι εμείς στην ΚΤΜ έχουμε μάθει να αποδεικνύουμε με έργα και όχι ευκαιριακά λόγια ποια είναι η μάρκα και οι άνθρωποι της. Η στρατηγική στην επιλογή των αναβατών της επίσημης ομάδας ΚΤΜ ήταν πάντα ιδιαίτερη και σαφέστατα διαφορετική. Στηρίζουμε νέους αναβάτες, δίνουμε ευκαιρίες σε όλους και δημιουργούμε την επόμενη γενιά πρωταθλητών.

 

Αυτοσκοπός μιας κορυφαίας εταιρίας σαν την ΚΤΜ δεν είναι πάντα η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος αλλά η στήριξη ξεχωριστά της κοινότητας αναβατών Enduro και Motocross, δίχως να μπλέκει ή συγχέει τους μεν με τους δε. Η δημιουργία των συνθηκών που θα μας επιτρέψουν και τα επόμενα χρόνια να είμαστε πρωταγωνιστές είναι ζητούμενο.

 

Εξάλλου δεν έχουμε και το απόλυτο άγχος να αποδείξουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Τα 190 παγκόσμια πρωταθλήματα, οι δέκα συνεχόμενες νίκες στο Dakar, η επικράτηση της μάρκας σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα και η αναγνώριση των αναβατών μας μιλούν από μόνα τους, για την ΚΤΜ και τα προϊόντα της. Δεν επαναπαυόμαστε. Αντίθετα, βάζουμε πάντα τον πήχη όλο και πιο ψηλά.

 

Για το 2011, στο Enduro επιλέξαμε τρεις αναβάτες με διαφορετικά προφίλ και αναγνωσιμότητα. Στην Ε1 επίσημος αναβάτης μας θα είναι ο Αλέξης Ζώρας και θα αγωνίζεται με ένα ΚΤΜ EXC F 250 2011.Την περασμένη χρονιά δοκιμάστηκε ως δορυφορικός αναβάτης και φέτος μπαίνει στον βασικό κορμό της ομάδας.

 

Στην Ε2 ο Παντελής Σκόδρας με ΚΤΜ ΕΧC E 250 2011, είναι ο «παλιός» που σαφώς θα βοηθήσει τους νεότερους αναβάτες να εγκλιματιστούν στην φιλοσοφία και τις υποχρεώσεις της ομάδας. Στην Ε3 ο θρύλος του ελληνικού Enduro Αδάμος Πράσσος φέτος, δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο λόγω του περυσινού τραυματισμού που του στέρησε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. O Αδάμος θα είναι για πάντα μέλος του Team και φέτος όσο ποτέ κοντά στην μάρκα προσφέροντας την τεράστια εμπειρία και συμβουλές του απλόχερα στους νεότερους αναβάτες.

Νέο αίμα και αντικαταστάτης στην Ε3, ο Χάρης Γιώτας. Αναβάτης από τα Μέγαρα που θα συμμετάσχει με ένα ΚΤΜ EXC 530. Τον Χάρη λίγοι τον γνωρίζουν. Τον γνωρίζει όμως πολύ καλά η ΚΤΜ και ο παλιός πρωταθλητής της Δημήτρης Τουμπανιάρης. Εμείς ξέρουμε ότι θα εκπλήξει τους πάντες με το ήθος και την ανταγωνιστικότητα του και θα τον στηρίξουμε απόλυτα σε αυτήν την νέα χρονιά. Με την επιλογή του Χάρη στην επίσημη ομάδα στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα σε όλους τους νέους αναβάτες.

 

Η ΚΤΜ είναι εκεί σύσσωμη στα βουνά και τις ειδικές διαδρομές, έχοντας τα μάτια της στραμμένα κυρίως στην νέα γενιά. Στο Motocross τα πράγματα βαδίζουν με βάση το προγραμματισμό μας. Πέρυσι αναδιοργανώσαμε την ομάδα και τους στόχους της. Σημαντικότατη η συμβολή του Σταύρου Γεωργακόπουλου στην προσπάθεια μας.

 

Η ΚΤΜ, το 2011, επεκτείνοντας την υποστήριξη της στον Στέλιο Γαλατιανό στην MX1 και επιλέγοντας τονΣπύρο Κοσμά στην ΜΧ2 ελπίζει ότι φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ για την κατάκτηση της 1ης θέση στις δύο βασικές κατηγορίες. Ο Στέλιος, με την αμέριστη βοήθεια του Σταύρου Γεωργακόπουλου, αποκτά σιγά σιγά τον όγκο προπόνησης που απαιτείται και είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει. Ας μην ξεχνάμε τον σοβαρό τραυματισμό του πριν δύο χρόνια και το σύντομο διάστημα που επανήλθε.

Το ΚΤΜ 350 SXF Cairoli Replica φέτος θα είναι το όπλο του, μαζί με τα εύσημα και τις δάφνες που συνοδεύουν την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη της Tony Cairoli ( ΚΤΜ - MX1 World Champion 2010).

 

Ο Σπύρος Κοσμάς, Πανελλήνιος Πρωταθλητής ΜΧ2 φέτος είναι μαζί μας και τον καλωσορίζουμε στην ΚΤΜ. Με τον άσσο στα Number Plates του δεν θα μπορούσαμε και εμείς να μην του δώσουμε μια μοτοσυκλέτα με έναν «βαρύ» άσσο. Ο δικός μας άσσος, το KTM 250 SXF Musquin Replica, είναι η μοτοσυκλέτα που ο Marvin Musquin την έφερε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ΜΧ2 συμπληρώνοντας την απόλυτη -καθολική για την ΚΤΜ- επικράτηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧ 1 & ΜΧ 2 ΚΤΜ World Champion 2010. Ο Σπύρος πιστεύουμε ότι δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής στην κατηγορία του.

 

Η ΚΤΜ δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει και το σύνολο των υποστηρικτών της στην ομάδα. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις εταιρίες: Michelin (Επίσημος Συνεργάτης Ελαστικών), ΜΟΤΟREX ( Λιπαντικά, Αναλώσιμα), VGR Team, Six Days Service, Plaketas Service, MIMIKOS MOTOSHOP, Sport Camp ( Εκπαιδευτικό Κέντρο ΚΤΜ – Λουτράκι). Ευχόμαστε σε όλους τους ιδιώτες αναβάτες καλή επιτυχία στα νέα πρωταθλήματα και προσμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη τους.

 

Ιδιαίτερα στους αναβάτες με ΚΤΜ τους τονίζουμε ότι το KTM Support Team θα είναι, όπως πάντα, εκεί για αυτούς. Φέτος προσδοκούμε στην αύξηση του ανταγωνισμού και ελπίζουμε και οι υπόλοιπες εταιρίες που συμμετέχουν έως σήμερα μόνο μέσω των αναβατών ή των συνεργατών-εμπόρων-συνεργείων τους να κατεβάσουν τις δικές τους αυτόνομες ομάδες δείχνοντας την δύναμη τους.

Έτσι, θεατές και αγωνιζόμενοι μπορούν να κρίνουν τα set-up των εταιριών και ομάδων αλλά και την συνολική τεχνογνωσία τους. Εμείς θέλουμε οι αγώνες να αναβαθμιστούν και να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο με τους συμμετέχοντες στο σύνολο να απολαμβάνουν αυξημένες υπηρεσίες και το αποδεικνύουμε.

 

Η ΚΤΜ με μικρότερα μερίδια αγοράς και πωλήσεις μόνο μεγάλων μοτοσυκλετών καταφέρνει και διατηρεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο Factory Team και Factory Riders Support. Γιατί; Γιατί οι αγώνες κυλούν στο αίμα όλων μας…

Επόμενο άρθρο »

200 εκκινήσεις για τον R. Xaus στο WSBK

« Προηγούμενο άρθρο

10 χρόνια Pramac Racing Video

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα