• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H. Aoyama: «Θέλω να είμαι στους πέντε πρώτους»
Ο Ιάπωνας αναβάτης δεν κρύβει την αισιοδοξία και τις φιλοδοξίες του
Νέα 15/02/2011 - 13:59

Ο Hiroshi Aoyama, o έτερος αναβάτης της San Carlo Honda Gresini, είναι ικανοποιημένος από την επίδοσή του στις πρώτες δοκιμές της Μαλαισίας (όπου σημείωσε τον έβδομο χρόνο) και σε συνέντευξή του δεν έκρυψε ότι θέλει να συνεχίσει να είναι ένας από τους ταχύτερους οδηγούς καθ’ όλη τη χρονιά.

 

Ο 29χρονος οδηγός, ο οποίος πέρσι τραυματίστηκε στο Silverstone και απείχε από έξι αγώνες, είπε:

«Κατά τη διάρκεια των διακοπών βρέθηκα στην Ιαπωνία με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Τον Δεκέμβριο επέστρεψα στην Ευρώπη για να προετοιμαστώ. Αυτό έγινε σιγά σιγά και νομίζω ότι η φυσική κατάστασή μου είναι καλή πλέον. Στην Sepang έκανα περίπου 190 γύρους, τους περισσότερους απ’ ό,τι οι άλλοι, και αισθανόμουν πολύ καλά, καθώς δεν είχα οδηγήσει για δυόμισι μήνες. Ομολογώ ότι δεν περίμενα να τα πάω τόσο καλά, αφού άλλαξα ομάδα, ωστόσο οι άνθρωποι της Honda είναι πολύ έμπειροι και με βοήθησαν σημαντικά.

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά μου στο MotoGP όμως, επειδή έχασα πολλούς αγώνες πέρσι, ακόμα είμαι στη διαδικασία να μαθαίνω. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και τους σέβομαι πολύ όλους, καθώς είναι επαγγελματίες και δουλεύουν σκληρά.»

 

Αναφορικά με τα αποτελέσματα των δοκιμών στη Μαλαισία, ο Η. Aοyama δήλωσε:

«Αναλύουμε τα δεδομένα από αυτές και την επόμενη φορά θα δοκιμάσουμε κάποιες νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την μοτοσυκλέτα να έχει καλύτερη πρόσφυση. Στο πρώτο τεστ είχαμε το πλαίσιο από την περσινή μοτοσυκλέτα και τον κινητήρα του 2011. Ελπίζω να οδηγήσω σύντομα αυτή με το καινούργιο πλαίσιο.»

 

Όταν ρωτήθηκε για τους φετινούς στόχους του, ο Aoyama τόνισε:

«Θέλω πολύ να κερδίσω έναν αγώνα, όμως γνωρίζω ότι αυτό δεν είναι εύκολο! Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε τις δυνατότητες να βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα και επιθυμώ να είμαι συχνά μέσα σε αυτή. Τουλάχιστον θα προσπαθήσω σκληρά γι’ αυτό», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποιημένος ο Mika Kallio

« Προηγούμενο άρθρο

200 εκκινήσεις για τον R. Xaus στο WSBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα