• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα σχέδια της Suzuki για τον J. Hopkins
Ο Αμερικανός δεν θα είναι έκτακτος οδηγός τελικά
Νέα 17/02/2011 - 15:34

Πριν από μερικές ημέρες γράψαμε ότι οι άνθρωποι της Suzuki ήθελαν τον John Hopkins ως έκτατο οδηγό («wildcard») στην ομάδα, με σκοπό να συμμετέχει σε κάποιους από τους φετινούς αγώνες του MotoGP.

Όμως οι νεότερες πληροφορίες από την Ιαπωνική ομάδα αναφέρουν ότι ο Αμερικανός θα συμμετέχει σε αυτούς μόνο εάν χρειαστεί, δηλαδή μόνο εάν συμβεί κάτι στον Alvaro Bautista και αυτός δεν είναι σε θέση να λάβει μέρος.

 

Ο J. Hopkins, ο οποίος θα κάνει δοκιμές στο Qatar τον επόμενο μήνα, θα βοηθήσει στη μαγνητοσκόπηση κατά τη διάρκεια του τεστ και έτσι θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την GSV-R για το MotoGP.

Ο Αμερικανός αναβάτης θα συμμετέχει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbikes με την ομάδα Cresent Suzuki (που έχει ο Paul Denning, Team Manager της Rizla Suzuki) και μόνο εάν για κάποιο λόγο τραυματιστεί ο A. Bautista θα πάρει στη θέση του στο MotoGP, μέχρι να επιστρέψει ο Ισπανός.

 

Ο P. Denning σε δηλώσεις του τόνισε:

«Προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε να αναλάβει ο J. Hopkins ή κάποιος άλλος το ρόλο του έκτακτου οδηγού. Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ο αριθμός των μοτοσυκλετών που μπορούμε να έχουμε αλλά και το ποσό των χρημάτων που χρειάζονται για να τις συντηρούμε. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε καν για δεύτερο αναβάτη αλλά κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί εάν βρεθεί κάποιος χορηγός» κατέληξε με νόημα.

Επόμενο άρθρο »

Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Δεν τραυματίστηκε ο J. Rea

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα