• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Ανυπομονεί ο C. Vermeulen
Να βρεθεί και πάλι στις πίστες
Νέα 18/02/2011 - 15:34

Ο Chris Vermeulen μάλλον έχει βαρεθεί να περιμένει. Έπειτα από τη (μεγαλύτερη απ’ ό,τι ανέμενε) διάρκεια ανάρρωσής από την εγχείρηση στο γόνατο δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί στις δοκιμές του WSBK στο Phillip Island. Όπως δήλωσε:

 

«Ποτέ ως τώρα δεν έχω λείψει τόσο πολύ από τις πίστες. Ειλικρινά, δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ στη σέλα της νέας Kawasaki ZX-10R και να οδηγήσω. Φυσικά, ο αριθμός των γύρων που θα κάνω στο Phillip Island θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα είναι το γόνατό μου. Πρέπει να δυναμώσει και να σταθεροποιηθεί, όμως το σημαντικότερο είναι ότι ακόμα δεν μπορώ να το λυγίσω όπως θέλω ούτε και όσο απαιτείται στους αγώνες.

Όταν το πιέζω προς τα πίσω με πονάει. Γι’ αυτό και στην Αυστραλία θα επικεντρωθώ κυρίως στο να βρω τον σωστό τρόπο να ισορροπώ στην μοτοσυκλέτα αλλά, επίσης, θέλω να περάσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο οδηγώντας την για να βρω τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Πάντως, δεν θέλω να πιέσω πολύ το γόνατό μου επειδή ακόμα αναρρώνω.»

 

Αναφορικά με την ομάδα του, ο C. Vermeulen είπε:

«Μου φέρθηκαν πολύ καλά ως τώρα. Αν και στις πρώτες δοκιμές της Μαλαισίας δεν μπόρεσα να κάνω πολλά, δεν με πίεσαν. Ξέρω ότι θέλουν να τερματίσω στην πρώτη εξάδα φέτος και να προσπαθήσω για κάτι καλύτερο το 2012.»

Επόμενο άρθρο »

Η Hot Wheels χορηγός του J. Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Φωτογραφίζοντας τον Valentino

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα