• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H YAMAHA FACTORY παρουσίασε τα χρώματα του 2011
Στην Μαλαισία, χωρίς κεντρικό χορηγό ονομασίας!
Νέα 21/02/2011 - 14:52

Η Yamaha Factory Racing παρουσίασε σήμερα στην πίστα της Sepang τα χρώματα της ομάδας και τους οδηγούς της, τον Rookie of the Year 2010 Ben Spies, μαζί με τον νεό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jorge Lorenzo. 

Η YZR-M1 του 2011 είναι στα εργοστασιακά χρώματα της Yamaha, το γνωστό μπλε με τις άσπρες γραμμές, όπως περίπου εμφανίζονται και σε R1 παραγωγής.

Στην συνέντευξη τύπου που έγινε σήμερα το απόγευμα στην Μαλαισία, μίλησαν οι Lin Jarvis, ο team director Massimo Meregalli και ο team manager Wilco Zeelenberg. Τους πλαισίωσαν οι Shigeto Kitagawa, Masahiko Nakajima, Kouichi Tsuji και οι οδηγοί Jorge Lorenzo και Ben Spies.

 

«Τώρα ξεκινάμε πάλι, έχω μια σπουδαία ομάδα και με σκληρή δουλειά από τους Ιάπωνες μηχανικούς τον χειμώνα αισθάνομαι σίγουρος ότι μπορούμε να δώσουμε την μάχη για περισσότερη επιτυχία φέτος,» είπε ο Lorenzo.

 

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά πέρυσι για να κερδίσουμε τη θέση στην εργοστασιακή ομάδα, έτσι είναι ωραία συναίσθημα το να βρίσκομαι εδώ δίπλα στον Jorge. Προφανώς είναι μια σπέσιλα χρονιά για την Yamaha με την 50η επέτειο στα with GP και μ’ αρέσει που είμαι μέρος αυτού. Αγαπώ το μπλε χρώμα και είμαι μεγάλος οπαδός αυτού του design,» είπε ο Spies.

 

«Είμαι υπερήφανος να είμαι εδώ για την παρουσίαση της Yamaha Factory Racing για το 2011, το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου για την ομάδα. Είναι μια σημαντική χρονιά για μας που γιορτάζουμε τα 50 χρόνια στα Grand Prix και ξεκινάμε την σεζόν όχι μόνο με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αλλά καλωσορίζοντας και τον Ben Spies, τον περσινό Rookie of the Year στην εργοστασιακή ομάδα. Ταιριάζει το ότι ξεκινάμε αυτήν την ξεχωριστή χρονιά με τα εργοστασιακά μας χρώματα,» είπε ο Lin Jarvis, Managing Director της Yamaha Motor Racing Srl.

 

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Jarvis πολύ θα ήθελε να υπάρχει κεντρικός χορηγός ονομασίας στην ομάδα, όπως άλλωστε έχουν όλες οι υπόλοιπες εργοστασιακές ομάδες! Όμως οι καιροί είναι δύσκολο και σε αυτήν την συγκυρία η Yamaha δείχνει να πιστεύει τόσο πολύ στο MotoGP, που χρηματοδοτεί μόνη της την εργοστασιακή της συμμετοχή, αφού αυτά που παίρνει πίσω σε διαφήμιση και marketing του ονόματός της είναι προφανώς πολλαπλάσια.

 

Επόμενο άρθρο »

WSS: Ο F. Foret ταχύτερος την 1η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Τα νέα χρώματα της Yamaha M1 στο MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα