• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Θα γίνει ο αγώνας στο Donington Park
Η FIM ενέκρινε τις αλλαγές στην πίστα
Νέα 02/03/2011 - 16:51

Οι άνθρωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας (FIM) έδωσαν την συγκατάθεσή τους να διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς του WSBK στην πίστα του Donington Park, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για τις 25-27 Μαρτίου.

 

Έπειτα από τον επιτόπιο έλεγχο που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι πληρούνται όλοι οι κανονισμοί ασφαλείας. Έτσι, μία ημέρα έπειτα από την εξέλιξη αυτή η πίστα άνοιξε για το κοινό και περισσότερα από 200 άτομα πήραν μέρος σε μια εκδήλωση track day.

 

Ο Kevin Wheatcroft, Πρόεδρος της «Donington Park Racing», δήλωσε σχετικά:

«Το να ακούγεται πάλι ο ήχος των μοτοσυκλετών εδώ είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι δούλεψαν σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα. Εξαιτίας της κακοκαιρίας όλο το χειμώνα επικεντρωθήκαμε στις εργασίες που έπρεπε να γίνουν στην πίστα για να πάρουμε την έγκριση της FIM και να γίνει ο αγώνας του WSBK.

Τώρα εργαζόμαστε για να είναι έγκαιρα έτοιμες και οι εγκαταστάσεις φιλοξενίας τον ομάδων και των θεατών. Αν και δεν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη διεξαγωγή του αγώνα, όσοι έρθουν εδώ θα διαπιστώσουν τις αλλαγές που έχουν γίνει.»

Επόμενο άρθρο »

Haslam: «Η «ομάδα έκανε εκπληκτική δουλειά»

« Προηγούμενο άρθρο

Nakamoto: “Κάναμε πολλές μικρές βελτιώσεις»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα