• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zeelenberg: «Ο ανταγωνισμός μάς κάνει καλό»
Ο Team Manager του Lorenzo ξέρει τις δυνατότητες της Yamaha
Νέα 03/03/2011 - 16:21

Ο Wilco Zeelenberg, ο Team Manager του Jorge Lorenzo, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι είναι ικανοποιημένος από την ως τώρα επίδοση του Ισπανού αναβάτη της Yamaha Factory. Όμως αναγνώρισε ότι στη Honda έχουν κάνει καλή δουλειά και είπε χαρακτηριστικά:

 

«Βελτιώσαμε αρκετά την μοτοσυκλέτα μας συγκριτικά με πέρσι όμως, προφανώς, οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ δυνατοί. Ωστόσο, ο εντονότερος ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους. Πέρσι ο Jorge κέρδισε τον τίτλο με διαφορά 138 βαθμών από τον δεύτερο, μια διαφορά που είναι πολύ μεγάλη. Αν κέρδιζε με διαφορά 25 βαθμών, π.χ., θα ήταν καλύτερα, όμως 138 βαθμοί είναι πολλοί. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι έκαναν πολλά λάθη. Ελπίζω να είναι έντονος ο ανταγωνισμός φέτος γιατί ο Jorge είναι ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση αναβάτες και τα έχει πάει καλά ως τώρα.»

 

Αναφορικά με την δήλωση του Lorenzo ότι η Μ1 χρειάζεται έναν ισχυρότερο κινητήρα, o Zeelenberg τόνισε:

«Σε πίστες όπως αυτή της Sepang αυτό είναι αλήθεια. Γνωρίζουμε ότι στη Honda χρησιμοποιούν κινητήρα με διαφορετικά χαρακτηριστικά απόδοσης από ό,τι ο δικός μας. Προς το παρόν δεν μπορούμε να τον φτάσουμε όμως θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται να το επιδιώξουμε επειδή έχουμε μπροστά μας 18 αγώνες και πολλοί από αυτούς θα γίνουν σε πίστες που δεν παίζει ρόλο η μεγάλη ισχύς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παραγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο της, απλά η φιλοσοφία μας είναι η “ελεγχόμενη δύναμη”. Ξέρουμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Guareschi: «Τώρα ξέρουμε τι θέλουμε»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Βασιλιάς της Ισπανίας με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα