• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Max
Ο Ιταλός μιλάει για τον αγώνα του Donington
Νέα 28/03/2011 - 11:51

O Marco Melandri ήταν πολύ ικανοποιημένος στο τέλος της ημέρας στο Donington Park, με τη 2η θέση στο βάθρο, μετά τη νίκη του στον πρώτο Αγώνα της ημέρας. Nα σημειώσουμε ότι πολλοί οδηγοί στον 2ο Αγώνα της ημέρας χρησιμοποίησαν τα μαλακότερα λάστιχα της Pirelli, καθώς υπήρχαν κάποια προβλήματα πρόσφυσης με τα πιο σκληρά. 

«Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τα μαλακότερα λάστιχα, αλλά χρειαζόταν θερμοκρασίες τουλάχιστον 20ο Κελσίου. Μόνο ο Carlos μπορεί να τα χρησιμοποιεί με χαμηλότερες θερμοκρασίες. Στον δεύτερο Αγώνα το κρύωμά μου με εμπόδισε λίγο στην αρχή και μετά συγκεντρώθηκα στην μάχη με τον Camier. Προσπάθησα να πλησιάσω τον Carlos, ελπίζοντας ότι θα έχανε πρόσφυση όπως έγινε με τον Smrz στον πρώτο Αγώνα. Αλλά ο Ισπανός είναι πολύ καλός στο να κρατάει τα λάστιχα του σε καλή κατάσταση», είπε ο Marco, που αναφέρθηκε και στην φυσική του κατάσταση:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος με τα αποτελέσματα της φυσιοθεραπείας μου. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά που έκανα τον χειμώνα».

 

Βέβαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο συμβάν με τον Biaggi, το οποίο πήρε μεγάλη δημοσιότητα, μετά τα περίφημα πια χαστουκάκια του «Αυτοκράτορα» στον Marco.

«Αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να συμβαίνουν στους αγώνες μοτοσυκλέτας. Θέλω να γυρίσω σελίδα και να πάω στο Assen με καθαρό μυαλό. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τον Max, απλά είμαστε πολύ διαφορετικοί ο ένας προς τον άλλο. Θα μπορούσα όμως να δω τον εαυτό μου σε μια καλή σχέση με τον Checa», είπε ο Melandri.

 

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: «Δεν είδα τις ενημερωτικές πινακίδες»

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Donington: O Checa νικητής άνετα στον 2ο Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα