• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιοδοξία επικρατεί στη Yamaha Factory
Οι αναβάτες της ομάδας θέλουν να διακριθούν στη Χερέθ
Νέα 30/03/2011 - 15:01

Το Grand Prix στη Χερέθ έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Jorge Lorenzo καθώς θα λάβει μέρος εμπρός στους συμπατριώτες του, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν μια θερμή ατμόσφαιρα. Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha Factory έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη συγκεκριμένη πίστα, όπου κέρδισε τόσο το 2006 όσο και το 2007, όταν μετείχε στην κατηγορία των 250cc. Πέρσι έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και κέρδισε στο τέλος, όταν κάλυψε τη διαφορά των 1.5 δευτερολέπτων από τον Dani Pedrosa στους τελευταίους πέντε γύρους και τον πέρασε στην τελευταία στροφή.

 

Ο Lorenzo δήλωσε σχετικά:

«Είμαι έτοιμος για τον αγώνα της Χερέθ. Ξεκινήσαμε τόσο καλά στο Πρωτάθλημα στο Κατάρ και θα είναι μια μεγάλη στιγμή για εμένα να τρέξω μπροστά στους συμπατριώτες μου. Πέρσι, που η κατάσταση ήταν παρόμοια με τη φετινή, θεωρώ ότι πήρα την καλύτερη νίκη της καριέρας μου καθώς μείωσα τη διαφορά μόλις στους τελευταίους γύρους. Θα προσπαθήσουμε για να είμαστε και πάλι στους πρώτους. Η Χερέθ είναι η καλύτερη πίστα στον κόσμο! Σημαίνει πολλά για εμένα καθώς μία ημέρα μετά τα 15α γενέθλιά μου έτρεξα για πρώτη φορά μπροστά σε 100,000 θεατές».

Ben Spies
Ben Spies

 

Ο Ben Spies δείχνει και αυτός ανυπόμονος για το συγκεκριμένο αγώνα. Πέρσι ήταν η πρώτη φορά που οδήγησε στη Χερέθ, έμαθε γρήγορα την πίστα και ξεκίνησε από την 8η θέση της σχάρας εκκίνησης. Ωστόσο, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 20ο γύρο κάτι που του στέρησε τη δυνατότητα να πάρει βαθμούς στη συγκεκριμένη πίστα. Ο ίδιος επεσήμανε:

«Έχω εκκρεμότητες με τη Χερέθ. Πέρσι χάρηκα πολύ την οδήγηση στην πίστα και απογοητεύτηκα που δεν πήρα βαθμούς στον αγώνα. Φέτος μετέχω με μια εργοστασιακή ομάδα και νομίζω ότι θα είναι λίγο διαφορετικά τα δεδομένα! Γνωρίζω την πίστα από πέρσι και έτσι θα επικεντρωθώ να ρυθμίσω σωστά την μοτοσυκλέτα. Είναι ο αγώνας στη χώρα του Jorge και περιμένω να υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα».

Επόμενο άρθρο »

Ίσως χρειαστεί εγχείρηση ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

H Lauren Vickers προβάλει την «Pramac green»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα