• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Stoner – Pedrosa, η μεγάλη κόντρα
Όλοι της Honda με παράπονα για το κράτημα της πίστας
Νέα 03/04/2011 - 01:23

Οι Casey Stoner και Dani Pedrosa ξεκινούν από τις δύο πρώτες θέσεις της πρώτης σειράς της εκκίνησης και οι Marco Simoncelli και Andrea Dovizioso από την 2η σειρά. Καθόλου άσχημα θα έλεγε κανείς, για τους 4 εργοστασιακούς οδηγούς της Ηοnda.  

Για τον Casey είναι η 1η pole position της καριέρας του στην Jerez και για τον Dani η 7η φορά που ξεκινάει από την πρώτη σειρά, σε μια πίστα που πάντα έχει ανέβει στο βάθρο στην κατηγορία MotoGP.

 

Ο Casey Stoner δήλωσε:

«Δεν είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας. Δυσκολευόμαστε λίγο να βρούμε τη σωστή ισορροπία της μοτοσυκλέτας, όπως τη θέλω. Όπως και νάχει είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε στην pole position πάλι, αλλά πρέπει να τερματίσουμε και θα δώσω τη μάχη για το βάθρο και ελπίζω και για τη νίκη. Αλλά ποτέ δεν υποτιμώ τους Ισπανούς οδηγούς, βρίσκουν κάτι έξτρα για αυτόν τον αγώνα και είναι δύσκολοι στο να τους νικήσεις».

Marco Simoncelli
Marco Simoncelli

 

Ο Dani Pedrosa είπε:

«Θέλω να βελτιώσω την μοτοσυκλέτα, ειδικά στο τρίτο κομμάτι της πίστας, το μόνο μέρος που χάνω κάποια δέκατα. Ήταν δύσκολα με τον ώμο μου και θα είναι δύσκολα και αύριο, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο, θα προσπαθήσω να τερματίσω τον αγώνα όσο καλύτερα γίνεται και ελπίζω να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον καιρό – μπορεί να βρέξει, αλλά ίσως να είναι καλύτερα για τον ώμο μου».

 

Ο Marco Simoncelli είναι αισιόδοξος:

«Μπορούσα το πρωί να έχω ρυθμό αγώνα στο 1’39.5. Όσον αφορά τον αγώνα νομίζω ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από ότι στο Κατάρ. Αν καταφέρουμε να επαναλάβουμε τους πρωινούς χρόνους θα έχει πλάκα».

Andrea Dovizioso
Andrea Dovizioso

 

Ο Andrea Dovizioso θέλει δουλειά:

«Αύριο ο αγώνας θα είναι δύσκολος, όπως πάντα εδώ στην Jerez, γιατί το κράτημα είναι χαμηλό και η μοτοσυκλέτα γλιστράει πολύ. Είμαι χαρούμενος με τη βελτίωση που κάναμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να μειώσουμε τη διαφορά από τον Casey και τον Dani».

 

Casey Stoner
Casey Stoner

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Ρεκόρ πτώσεων φέτος! Γλιστράει!!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: O Rossi σε καλό ρυθμό παρά την πτώση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα