• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez WUP: Stoner 1ος, ο Rossi 2ος στην βροχή
Η βρεγμένη πίστα μπορεί να αλλάξει πολλά στα δεδομένα
Νέα 03/04/2011 - 11:49

 

Ο Valentino Rossi είχε πολλά κέφια στο πρωινό ζέσταμα, που έγινε στην βρεγμένη πίστα της Jerez, αφού η πρόβλεψη για βροχή βγήκε αληθινή. Ο Ιταλός από την αρχή του 20λεπτου σημείωνε τον καλύτερο χρόνο, γύρο με τον γύρο, κατεβάζοντας χρόνο, με έναν μόνο αντίπαλο: Τον Αυστραλό Casey Stoner, που έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα και στο βρεγμένο και τελικά σε κάθε γύρο απαντούσε με έναν ακόμη καλύτερο χρόνο. Στην καρό σημαία το χρονόμετρο σταμάτησε στο 1:50.297 για την Honda του και στο 1:50.888 για την Ducati του Vale.

O Andrea Dovizioso ήταν στην 3η θέση, στο 1:51.137, ενώ πίσω του 4ος ο Nicky Hayden που τελευταία έχει καλή απόδοση στις περιπτώσεις βροχής.

Ο Jorge Lorenzo έμεινε 5ος, αλλά σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την απόδοση της Μ1 σε αυτές τις συνθήκες και σίγουρα αν η πίστα παραμείνει βρεγμένη μέχρι το μεσημέρι θα τον δούμε να δίνει την μάχη μπροστά.

Πίσω του οι άλλες δύο εργοστασιακές Honda, με τους Marco Simoncelli & Dani Pedrosa, να είναι οι τελευταίοι από τους οδηγούς που έχουν χρόνο κάτω από 1’52’’.

Ο Cal Crutchlow έδειξε βρετανικές ικανότητες στις δύσκολες συνθήκες και είναι 8ος, μπροστά από τους Randy De Puniet & Colin Edwards που συμπληρώνουν την 10άδα. Δυνατός και ο John Hopkins με την Suzuki του, στην 12η θέση κα αδύναμοι κρίκοι οι Aoyama & Elias με μεγάλη διαφορά από την κορυφή. Bέβαια ο καιρός μπορεί να βελτιωθεί μέχρι το μεσημέρι, αλλά η πρόβλεψη μιλάει για βροχή και την ώρα του αγώνα.

 

Δείτε στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Jerez, 125cc: Νικητής o Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Ρεκόρ πτώσεων φέτος! Γλιστράει!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα