• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Δίκαια παράπονα από Simoncelli – Gresini
Δεν τον βοήθησαν οι κριτές, όπως άλλους οδηγούς
Νέα 03/04/2011 - 23:13

Η ομάδα San Carlo Honda Gresini είδε τον οδηγό της Marco Simoncelli να βρίσκεται κοντά στην πρώτη του νίκη στο MotoGP. Ο ρυθμός του ήταν καλός, όμως όταν έγινε το λάθος δεν κατάφερε να το σώσει και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, αφού οι κριτές δεν τον βοήθησαν να ξαναξεκινήσει την μοτοσυκλέτα του. 

 

Ο «Super Sic» δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Είμαι πραγματικά απογοητευμένος! Συμβαίνουν αυτά στους αγώνες και επίσης είμαι χαρούμενος που έδειξα ότι είμαι ανάμεσα στους διεκδικητές φέτος. Το πιο ενοχλητικό σήμερα ήταν το ότι δεν πήρα καμία βοήθεια από τους κριτές σήμερα, διαφορετικά από ότι άλλοι οδηγοί σήμερα. Η μοτοσυκλέτα ήταν ΟΚ και αν είχα κάποια βοήθεια είμαι σίγουρος ότι ακόμη θα είχα έναν καλό αγώνα». Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Marco να προσπαθεί μόνος να σηκώσει την μοτοσυκλέτα, που στο βρεγμένο είναι δύσκολο να ξεκινήσει χωρίς βοήθεια.

 

Αντίστοιχη – με παράπονο – ήταν και η δήλωση του ιδιοκτήτη της ομάδας και πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή Fausto Gresini:

«Για μια στιγμή σήμερα σκεφτήκαμε ότι θα πανηγυρίζαμε μια νίκη! Ο Marco είχε το ρυθμό και πήρε πειστικά την πρωτοπορία, είχε το κοντρόλ του αγώνα και του άξιζε να νικήσει! Είναι ντροπή και με ενόχλησε ο τρόπος που δεν πήρε καθόλου βοήθεια από τους κριτές, η οποία βοήθεια δόθηκε σε άλλους! Δεν θέλω να μπλέξω σε αντιπαραθέσεις, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν κριτήρια ισότητας για όλους τους οδηγούς».

Βέβαια οι δύο άνδρες της ομάδας αναφέρονται κυρίως στους κριτές της συγκεκριμένης στροφής, στην οποία λίγο νωρίτερα είχαν πέσει οι Rossi – Stoner και οι οποίοι αρχικά βοήθησαν μόνο τον Rossi και μετά και τον Stoner. Γιατί όχι τον Simoncelli, που ζητούσε βοήθεια;

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: H άποψη του Rossi για το συμβάν

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Η πρώτη νίκη του Lorenzo σε βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα