• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Ο Stoner δεν το πίστευε με τους κριτές!
«Βοηθούσαν τον Valentino και όχι εμένα»
Νέα 03/04/2011 - 20:56

O Casey Stoner θέλει να ξεχάσει την σημερινή μέρα και το γεγονός ότι θα μπορούσε να πάρει επιτέλους ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Jerez, μια πίστα που στο παρελθόν δεν ήταν καλή μαζί του. Αλλά ούτε και σήμερα όπως φάνηκε! Ο άτυχος Αυστραλός παρασύρθηκε από τον Rossi, όταν ο Ιταλός έκανε λάθος στα φρένα της στροφής 1. 

Ο Stoner είπε για το συμβάν:

«Άκουσα τον Valentino να έρχεται και δεν ανησυχούσα για το να κάποιος θα με περνούσε σε αυτό το στάδιο του αγώνα, έτσι του άνοιξα και του άφησα αρκετό χώρο. Ήταν ένα αγωνιστικό ατύχημα και δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό που είναι περισσότερο εκνευριστικό είναι η αντίδραση των κριτών και η βοήθειά τους προς τον Valentino και όχι προς εμένα, ήταν απίστευτο».

O Stoner έχει εν μέρει δίκιο, γιατί φάνηκε ότι όλοι οι κριτές έπεσαν πάνω στον Rossi, όμως η αλήθεια είναι ότι ο κινητήρας της Ducati δεν είχε σβήσει και έτσι ήταν πιο εύκολο να φύγει πρώτα η μοτοσυκλέτα αυτή και μετά οι κριτές βοήθησαν και τον Stoner που έχασε έτσι χρόνο μέχρι να βάλει μπροστά την Honda του. Μάλιστα φαίνεται στις φωτογραφίες ότι και οι δύο είναι πάνω στις μοτοσυκλέτες την ίδια στιγμή, απλά η Honda έσβησε!

Ο Rossi από τη μεριά του αναγνώρισε το λάθος του και αμέσως μετά τον αγώνα, φορώντας ακόμη το κράνος του – μάλλον για να δείξει ότι αυτό ήταν η πρώτη του προτεραιότητα – πήγε και ζήτησε συγγνώμη από τον Stoner. Eκείνος τη δέχτηκε και είπε την απίθανη ατάκα:

«Η φιλοδοξία σου είναι μεγαλύτερη του ταλέντου σου» και μετά τον ρώτησε αν είναι καλά ό ώμος του, αφού ο Valentino είχε πέσει από την δεξιά μεριά.

Μετά λοιπόν την Laguna Seca του 2008, ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ των δύο οδηγών, φαίνεται ότι μπορεί και να έφτιαξε τις σχέσεις τους, μετά την συγγνώμη του Ιταλού.

Ο καιρός θα δείξει!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Η πρώτη νίκη του Lorenzo σε βρεγμένο

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: O Lorenzo πιο συγκεντρωμένος και νικητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα