• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hayden οδήγησε την GP12 που έκανε 1,000 χλμ!
Ανάλογες με του Rossi οι εντυπώσεις του
Νέα 10/04/2011 - 00:33

Η Jerez de la Frontera δεν ήταν τόσο φιλική – ως προς τον καιρό – στον Nicky Hayden, που λόγω της βρεγμένης πίστας το πρωί, οδήγησε μόνο το απόγευμα, όταν στέγνωσε. 

Παρόλο το χάσιμο χρόνου ο Αμερικανός συμπλήρωσε 61 γύρους και φυσικά έδωσε τα σχόλιά του στην τεχνική ομάδα της Ducati.

 

«Είναι τιμή το να μπορώ να συμμετέχω στο πρώτο τεστ της GP12, γιατί δεν συμβαίνει πολύ συχνά το να οδηγείς μια μοτοσυκλέτα στην πίστα για πρώτη φορά: είναι μια ιδιαίτερη αίσθηση. Όλα πήγαν καλά και δεν είχαμε ούτε ένα πρόβλημα: ο κινητήρας είναι πραγματικά καλός στη χρήση του και είχα πολύ διασκέδαση στο να οδηγώ την μοτοσυκλέτα. Ελπίζω να έδωσα χρήσιμη πληροφόρηση στον Filippo και τα παιδιά. Ξέρω ότι θα δουλεύουν πάνω σε αυτήν την μοτοσυκλέτα, τη στιγμή που εμείς θα συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα, γιατί η αγωνιστική σεζόν μόλις άρχισε», είπε ο Nicky Hayden.

 

O Filippo Preziosi με τη σειρά του έιπε:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους στην Ducati, γιατί χάρις στη σκληρή τυος δουλειά και τις ικανότητές τους, ήταν δυνατόν να βγάλουμε σε πέρας ένα τριήμερο τεστ χωρίς προβλήματα και να συμπληρώσουμε σχεδόν 1,000 χλμ με την GP12 στο ντεμπούτο της στην πίστα. Πήραμε σχόλια από 4 διαφορετικούς οδηγούς, γεγονός που μας βάζει σε θέση να συνεχίσουμε την εξέλιξη, γιατί τώρα μπορούμε να δώσουμε προτεραιότητες στη δουλειά που έχει απομείνει να κάνουμε».

 

Επόμενο άρθρο »

Αύξηση της παθητικής ασφάλειας στο MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας - Τρίπολη Αύριο ο 1ος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα