• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μoto2: Θέλει την πρώτη του νίκη ο Luthi
Ελπίζει να το καταφέρει στο Εστορίλ
Νέα 12/04/2011 - 16:04

Ο Thomas Luthi, ο Ελβετός αναβάτης της Interwetten Paddock Moto2, δήλωσε ότι θέλει να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον επόμενο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και να επιτύχει έτσι την πρώτη του νίκη στην Moto2.

 

Ο Luthi, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον αγώνα της Χερέθ και επισήμανε τα εξής:

«Το Grand Prix της Χερέθ ήταν δύσκολο. Το δυσκολότερο ήταν ότι κάναμε δοκιμές σε στεγνή πίστα ενώ ο αγώνας έγινε σε βρεγμένη. Η μόνη ευκαιρία που είχαμε για να στήσουμε σωστά την μοτοσυκλέτα ήταν μόνο στο ζέσταμα, πριν από αυτόν.

Όταν ξεκίνησε (ο αγώνας), ήμουν επικεφαλής για επτά γύρους, είχα έναν καλό ρυθμό και προσπαθούσα να συγκεντρωθώ και να μην πέσω. Όμως, όταν κάποια στιγμή βρισκόμουν στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού έχασα μια σχέση στο κιβώτιο και με προσπέρασε ο Iannone. Στη συνέχεια δεν μπόρεσα να τον φτάσω και έτσι τερμάτισα δεύτερος. Πάντως είμαι χαρούμενος και με αυτό το αποτέλεσμα».

 

Όταν ρωτήθηκε για το Grand Prix του Εστορίλ, ο Luthi απάντησε:

«Ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα, αυτό είναι σίγουρο! Τόσο στο Κατάρ, όσο και στη Χερέθ ήμουν στο βάθρο και ήταν ωραίο το συναίσθημα. Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος και ανυπομονώ να πάρω την πρώτη μου νίκη στην Moto2!».

Επόμενο άρθρο »

Bautista: «Θέλω να τρέξω στο Εστορίλ»

« Προηγούμενο άρθρο

Προετοιμάζεται ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα