• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: «Θέλω να τρέξω στο Εστορίλ»
Όμως δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα γίνει
Νέα 13/04/2011 - 10:39

Ο Alvaro Bautista αναρρώνει με ταχύ ρυθμό έπειτα από το ατύχημα που είχε στο Κατάρ όπου έσπασε τον αριστερό μηρό του. Αυτό επιβεβαίωσε ο Δρ. Angel Villamor ο οποίος εξέτασε τον Ισπανό αναβάτη της Suzuki χτες το απόγευμα, στο νοσοκομείο San Jose που βρίσκεται στη Μαδρίτη.

 

Ο γιατρός είδε τις ακτινογραφίες που έβγαλε ο Bautista και διαπίστωσε ότι η ανάρρωσή του είναι πολύ καλή. Έπειτα από αυτό, ο οδηγός της Ιαπωνικής ομάδας δήλωσε σχετικά:

«Είδαμε μαζί τις ακτινογραφίες και όλα δείχνουν ότι το κόκκαλο αποκαθίσταται καλά. Περάσαμε το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας και αυτό σημαίνει ότι μπορώ πλέον να πιέζω περισσότερο το πόδι και να αρχίσω να το δυναμώσω. Βεβαίως, είναι αδύναμο αλλά πλέον μπορώ να αρχίσω να το εξασκώ και να επιταχύνω την διαδικασία εκγύμνασής του και να επανέλθω το συντομότερο δυνατό».

 

Ο Βautista, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη φυσικοθεραπεία, δήλωσε ότι δεν βλέπει την ώρα να ξαναγυρίσει στους αγώνες:

«Απομένουν περίπου δύο εβδομάδες ως το επόμενο Grand Prix στο Εστορίλ και ο γιατρός είπε ότι η βελτίωσή μου είναι γρήγορη. Πρέπει να δουλέψω πολύ εάν θέλω να πάω στην Πορτογαλία. Πριν γίνει αυτό θα με ξαναεξετάσει ο γιατρός και θα ξαναβγάλω ακτινογραφία για να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι εντάξει. Πάντως, δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα συμβεί αυτό (να τρέξει στον αγώνα). Ωστόσο, μου επεσήμαναν ότι αν συνεχίσω να αναρρώνω με αυτό το ρυθμό, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί» κατέληξε ο Bautista.

Επόμενο άρθρο »

Grand Prix στο Τέξας από το 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Μoto2: Θέλει την πρώτη του νίκη ο Luthi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα