• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κριτική Cadalora σε Rossi και Biaggi
Για την πρόσφατη συμπεριφορά τους
Νέα 13/04/2011 - 13:47

Ο Luca Cadalora εμφανίζεται σπάνια πλέον σε εκδηλώσεις που να αφορούν στις μοτοσυκλέτες. Έτσι η πρόσφατη παρουσία του στο Misano, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Ιταλικού «Hall of Fame», ήταν μια καλή ευκαιρία για τους δημοσιογράφους να μιλήσουν μαζί του.

 

Σε ερώτηση γιατί δεν εμφανίζεται συχνότερα, ο Cadalora δήλωσε σχετικά:

«Είχα πολλές ευκαιρίες να επιστρέψω ή να παραμείνω στο χώρο των αγώνων αλλά έκανα μια συνειδητή επιλογή να ζω μια “κανονική” ζωή. Επίσης, έπειτα από 20 χρόνια στους αγώνες ήθελα να απομακρυνθώ».

 

Όταν ρωτήθηκε εάν ήταν καλή ιδέα της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας να τον προκαλέσει στην εκδήλωση αλλά και εάν παρακολουθεί τους αγώνες, τόνισε:

«Η Ομοσπονδία διαδραμάτιζε έναν σημαντικό ρόλο στη δεκαετία του 1980, τη σημαντικότερη περίοδο της αγωνιστικής μου καριέρας, και είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτή. Βεβαίως και παρακολουθώ τους αγώνες και μάλιστα με κριτικό μάτι. Προσπαθώ να αξιολογώ το σπορ με αντικειμενικό τρόπο».

 

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη συμπεριφορά των Valentino Rossi και Max Biaggi, ο Cadalora ήταν ολιγόλογος αλλά ιδιαίτερα καυστικός:

«Θα έλεγα ότι και οι δύο τα έκαναν… χάλια» τόνισε χωρίς περιστροφές.

(Η έκφρασή του ήταν πολύ πιο έντονη και για λόγους αβρότητας δεν την γράφουμε όπως ειπώθηκε ακριβώς).

Επόμενο άρθρο »

Υποστήριξη στους κριτές της Χερέθ

« Προηγούμενο άρθρο

Grand Prix στο Τέξας από το 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα