• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSS Assen: O Chaz Davies νικητής σε επεισοδιακό αγώνα
Δύο φορές βγήκε κόκκινη σημαία, σε δύσκολα ατυχήματα
Νέα 17/04/2011 - 19:18

Χρειάστηκαν τρεις εκκινήσεις για να ολοκληρωθεί ένας από τους πιο επεισοδιακούς αγώνες των τελευταίων χρόνων. Μετά μόλις από 5 γύρους από το ξεκίνημα μια πτώση του Βρετανού Lowes, o αγώνας διεκόπη με κόκκινη σημαία, αφού ο οδηγός είχε μείνει σε επικίνδυνο σημείο της πίστας. 

Μετά την 2η εκκίνηση ένα ακόμη άσχημο ατύχημα στο τελευταίο εσάκι της πίστας, οδήγησε σε 2η διακοπή.

Μετά την τρίτη εκκίνηση και ενώ οι οδηγοί θα συμπλήρωναν 16 γύρους, στον 7ο γύρο ο Luca Scassa, ο νικητής των δύο πρώτων αγώνων της χρονιάς και κάτοχος της pole position στον συγκεκριμένο αγώνα, έκανε ένα λάθος και έπεσε στα φρένα επάνω στον 17χρονο Γάλλο Florian Marino (που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες), με αποτέλεσμα και οι δύο να εγκαταλείψουν.

Έτσι μπροστά ο ομόσταυλος του Scassa, o Chaz Davies (Yamaha ParkinGO) έμεινε μόνος και πήρε μια σχετικά άνετη νίκη, με μεγάλη διαφορά από τον 2ο Fabien Foret (Hannspree Ten Kate Honda) που κέρδισε την μάχη από τον Broc Parkes (Kawasaki Motocard.com) και τον Robbin Harms (Harms Benjan Racing Honda).

Λίγο πίσω τους στην 5η θέση ο νεαρός David Salom (Kawasaki Motocard.com) που πέτυχε και την υψηλότερη τελική με 266.9 χαω.

 

Στην βαθμολογία της κατηγορίας των 600αριων, ο Luca Scassa με 50 βαθμούς εξακολουθεί να προηγείται, με τον Parkes 2ο με 47 και τον Davies 3ο με 45.

 

Δείτε στην 2η φωτογραφία αναλυτικά τα αποτελέσματα του σημερινού αγώνα.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: WSBK, Assen

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Assen: O Checa φοβερός νικητής στον 2ο Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα