• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK, Μοnza: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Έμειναν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα
Νέα 09/05/2011 - 10:10

Ο αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike στην Ιταλική πίστα πέρασε στην Ιστορία. Ας δούμε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του.

 

Eugene Laverty (1ος και στους δύο αγώνες):

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέτυχα μια διπλή νίκη. Ήρθα εδώ με στόχο ν’ ανέβω στο βάθρο και φεύγω από τη Μonza με ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Είναι αφάνταστο!

Στο δεύτερο σκέλος δεν ξεκίνησα καλά καθώς έπρεπε ν’ αποφύγω την σύγκρουση στην πρώτη στροφή, κάτι που με έκανε να χάσω χρόνο. Επίσης είχα θέμα με τα ελαστικά, όταν ζεστάθηκαν. Στους τελευταίους γύρους δεν πίστευα την τύχη μου καθώς ο Marco (Melandri) κι εγώ ήμασταν επικεφαλής. Η διπλή νίκη μου στην Monza έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα και την ομάδα μου».

 

Marco Melandri (5ος και 2ος):

«Ήταν ένα δύσκολο αλλά και ικανοποιητικό Σαββατοκύριακο. Δυσκολεύτηκα να βρω το σωστό στήσιμο της μοτοσυκλέτας για να γίνει πιο σταθερή. Αν και κάναμε πρόοδο πριν τον δεύτερο αγώνα, αυτή εξακολούθησε να δημιουργεί κραδασμούς προς το τέλος αυτού.

Στην τελευταία στροφή είχα πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων και με το πίσω ελαστικό το οποίο γλιστρούσε. Είμαι ικανοποιημένος που ανέβηκα στο βάθρο και ευχαριστήθηκα την οδήγηση. Πήρα κάποιους πολύτιμους βαθμούς, όμως θέλω περισσότερους την επόμενη φορά»!

 

Max Biaggi (2ος και 8ος):

«Αισθάνομαι απογοήτευση, για εμένα και για όλη την ομάδα. Προετοιμαστήκαμε για ό,τι καλύτερο και νομίζω ότι το αποδείξαμε στην πίστα. Πρέπει να αποδεχτώ την απόφαση των Οργανωτών και κατηγορώ των εαυτό μου που δεν πρόσεξα όσο έπρεπε και ακολούθησα μια πορεία που δεν έπρεπε. Τώρα χρειάζεται να επικεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες».

 

Carlos Checa (9ος και 10ος):

«Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή γνωρίζαμε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζαμε στη Monza και ότι θα ήταν δύσκολο να ανέβουμε στο βάθρο. Στον πρώτο αγώνα πίεσα πολύ –ιδίως στις ευθείες– και αυτό έφθειρε το πίσω ελαστικό. Στους τελευταίους γύρους η απόδοσή του είχε μειωθεί πολύ και δεν μπορούσα να προσπεράσω τον Camier.

Στον δεύτερο αγώνα είχα έναν καλό ρυθμό μέχρι τρεις γύρους πριν το τέλος όπου αντιμετώπισα πρόβλημα με τον κινητήρα. Αυτό με καθυστέρησε και είμαι τυχερός που τερμάτισα. Πήρα πολύτιμους βαθμούς, κάτι που με εξέπληξε για να πω την αλήθεια. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα όπου ελπίζω να τα πάω καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Το Ωραίο Φύλο στη Monza

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK, Monza: O Laverty κέρδισε και στους δύο αγώνες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα