• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: O Pedrosa έσπασε τη δεξιά κλείδα
Μόλις ανάρρωσε από την αριστερή!, μεγάλη ατυχία για τον Ισπανό
Νέα 15/05/2011 - 16:19

«Έκανα ένα ωραίο αγώνα και ο στόχος ήταν να πάρω ένα ακόμη βάθρο. Αλλά όλα χάθηκαν για το τίποτε. Ο Simoncelli με πέρασε, τον ξαναπέρασα και είχα καλύτερη γραμμή, αλλά αυτός ήρθε πάνω μου αφήνοντας τα φρένα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε. Φεύγω με μια σπασμένη κλείδα και αυτός με μια ποινή διέλευσης, καλό για αυτόν! Σε μένα πάλι βγαίνουν τα χειρότερα. Μόλις αναρρώσαμε από έναν εφιάλτη από την τελευταία επέμβαση και τώρα είμαι πάλι τραυματίας. Είναι πολύ άδικο, δεν το αξίζω», είπε ο Dani Pedrosa που έφυγε αμέσως για την Βαρκελώνη ώστε οι γιατροί του να αξιολογήσουν την κατάσταση και να αποφασίσουν αν θα προχωρήσει σε εγχείρηση ή αν θα αφήσουν την κλείδα να «δέσει» μόνη της. 

Ο Δρ. Βασίλης Ρωσσικόπουλος - ειδικός ορθοπεδικός χειρουργός και συνεργάτης του MotoGrandPrix Club, μας είπε ότι συνήθως η κλείδα δεν χειρουργείται και χρειάζεται 15 – 20 μέρες για να μπορεί να οδηγήσει και ένα μήνα περίπου για να είναι καλά σε επίπεδο αγωνιστικό. Αλλά και με χειρουργείο ο χρόνος είναι ανάλογος.

Οπότε ουσιαστικά σε 18 μέρες στο Montmelo, αν ο Ισπανός αποφασιστεί από την ιατρική του ομάδα να συμμετάσχει, θα είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσει σε τοπ επίπεδο. Πάντως είναι τυχερός που ο επόμενος αγώνας είναι σε τρεις εβδομάδες και όχι σε δύο ή μια, όπως θα γίνεται μετά την Βαρκελώνη.

Άλλος ένας χαμένος χρόνος λοιπόν για τον Dani;

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: «Ήταν ο πρώτος μου αγώνας για το 2011!»

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP Αγώνας: Ο Stoner και οι άλλοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα