• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευμένοι στην Pramac Racing
Από την εγκατάλειψη και των δύο οδηγών της
Νέα 18/05/2011 - 17:41

Loris Capirossi και Randy de Puniet δεν κατάφεραν να τερματίσουν στο Le Mans καθώς και οι δύο αναβάτες της Pramac Racing έπεσαν στον αγώνα και εγκατέλειψαν. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό φέτος, αφού το ίδιο είχε γίνει και στο Κατάρ.

 

Ο de Puniet είχε κάθε λόγο να θέλει ένα καλό αποτέλεσμα εμπρός στους συμπατριώτες του όμως δεν τα κατάφερε. Είναι η τρίτη φορά σε τέσσερις αγώνες που ο Γάλλος δεν μπόρεσε να δει την καρό σημαία (τερμάτισε μόνο στο Εστορίλ) και έτσι εξέφρασε την πικρία του. Όπως είπε:

«Δεν ξέρω τι να πω, δεν μπορώ να καταλάβω πώς να αποφεύγω αυτού του είδους τις πτώσεις. Ήταν παράξενο, ξαφνικά το εμπρός ελαστικό έχασε την πρόσφυσή του και γλίστρησα. Είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος ταυτόχρονα. Ήθελα πολύ να τα πάω καλά σε αυτόν τον αγώνα. Πλέον, το μυαλό μου είναι σε αυτόν της Βαρκελώνης, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τι έγινε στο Grand Prix της πατρίδας μου».

Randy de Puniet
Randy de Puniet

 

Απογοητευμένος φάνηκε και ο Capirossi στις δηλώσεις του. Ο Ιταλός τόνισε σχετικά:

«Τόση, μα τόση, ατυχία! Περίμενα προς το τέλος του αγώνα να επιτεθώ στο γκρουπ των οδηγών που ήταν μπροστά μου και να κερδίσω κάποιες θέσεις. Όμως, ο Bautista –στη μάχη που είχε με έναν οδηγό– μείωσε απότομα ταχύτητα και δεν μπόρεσα να αποφύγω να τον ακουμπήσω και αυτό με έκανε να πέσω.

Δυστυχώς, πάντα κάτι πάει στραβά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο παρά ότι πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στο Le Mans και να ελπίσουμε πως θα είμαστε περισσότερο τυχεροί στην Βαρκελώνη».

Επόμενο άρθρο »

O Stoner οδήγησε την Honda του 2012 στη Χερέθ

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: «Ήταν ο πρώτος μου αγώνας για το 2011!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα