• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: «Το Πρωτάθλημα ανήκει στην Honda»
Σκληρή κριτική για Ducati και Pedrosa
Νέα 18/05/2011 - 14:05

Ο Carlo Pernat έχει πολύ «υλικό» για να σχολιάσει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο όσα διαδραματίστηκαν στο Γαλλικό Grand Prix. O γνωστός μάνατζερ των Simοncelli και Capirossi θεωρεί ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχει κριθεί ήδη υπέρ της Honda, χάρη στην ανωτερότητα των Ιαπωνικών μοτοσυκλετών και της οδηγικής ικανότητας του Casey Stoner. Επίσης κρίνει ότι στο Le Mans η Yamaha έκανε ένα βήμα προς τα πίσω ενώ η Ducati δεν βελτιώθηκε πολύ.

 

Ας δούμε αναλυτικότερα τι δήλωσε ο Pernat στον Ιταλικό Τύπο:

«Η Honda έδειξε την τεχνολογική ανωτερότητά της στο Le Mans και κανονικά οι RC212V θα έπρεπε να τερματίσουν στις πρώτες τέσσερις θέσεις. Από τεχνικής άποψης, το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Στη Yamaha δεν έχουν εξελίξει πολύ την μοτοσυκλέτα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο Lorenzo χρησιμοποίησε τις ρυθμίσεις του 2010.

 

Στην Ducati είναι χαρούμενοι με την τρίτη θέση του Rossi, όμως η διαφορά του από τον πρώτο είναι περίπου η ίδια, 15 δευτερόλεπτα. Αν δεν είχε συμβεί το ατύχημα των Simoncelli και Pedrosa, ο Valentino θα τερμάτιζε πέμπτος.

Ο Marco ακολούθησε λάθος τακτική στον αγώνα καθώς έβλεπε ότι ήταν ταχύτερος του Dani τη στιγμή του ατυχήματος. Κατά την γνώμη μου ο Pedrosa δεν είναι ένας αναβάτης πρώτης κλάσης και αυτό εξηγεί γιατί δεν έχει κερδίσει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Τέλος, όλη η διαλεκτική μεταξύ των αναβατών είναι κακό να συμβαίνει, με τον Stoner να μοιάζει σαν τον Dr. Jekyll και Mr. Hade, έπειτα από το γεγονός με τον de Puniet».

Επόμενο άρθρο »

Ευχαριστημένος ο Αbraham

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Οι MiniBikers στο Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα