• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Yamaha γιορτάζει τα 50 χρόνια
Στο Assen, στο πλαίσιο του Grand Prix
Νέα 21/06/2011 - 10:20

Οι άνθρωποι της Υamaha έχουν έναν ακόμα σημαντικό λόγο να περιμένουν την διεξαγωγή του αγώνα στο Assen καθώς εκεί θα παρουσιαστούν οι μοτοσυκλέτες της με τα νέα χρώματα, το κόκκινο-άσπρο, που παραπέμπουν στο αγωνιστικό παρελθόν της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο θα γιορτάσουν τη συμπλήρωση 50 χρόνων συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η παρουσίαση των νέων χρωμάτων στις μοτοσυκλέτες θα γίνει με κάθε επισημότητα στον Τύπο αύριο Τετάρτη. Να πούμε ότι με τα ίδια χρώματα θα βαφτεί και η μοτοσυκλέτα του περιοδικού «MotoGP World» η οποία θα διατεθεί στην Ελλάδα.

 

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι Jorge Lorenzo και Ben Spies θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση στην Ολλανδία για να αφήσουν πίσω τους το κακό αποτέλεσμα που είχαν στο Silverstone. Οι ίδιοι δήλωσαν:

 

Jorge Lorenzo:

«Το Assen είναι η αγαπημένη μου πίστα στην οποία έχω κερδίσει σε όλες τις κατηγορίες και νίκησα και πέρσι. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εμάς καθώς γιορτάζουμε τα 50 χρόνια συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα πιέσουμε τον πρώτο. Πρέπει να καταβάλλουμε την μέγιστη προσπάθεια, όπως πάντα. Η ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί και εύχομαι να ανέβω στο βάθρο.»

 

Ben Spies:

«Ανυπομονώ να βρεθώ στο Assen ξανά. Μου αρέσει πολύ η πίστα και η Μ1 αποδίδει καλά σε αυτή. Είναι γρήγορη (πίστα) και την απολαμβάνω. Έχω πολλές αναμνήσεις από αυτή όταν, μικρός, έβλεπα στην τηλεόραση τους αγώνες σε αυτή και τώρα έχω το προνόμιο να λαμβάνω μέρος κι εγώ.

Απογοητεύτηκα από την πτώση μου στο Silverstone αλλά δεν θα αφήσω το γεγονός να επηρεάσει την απόδοσή μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Επίσης θα είναι πολύ ωραία να συμμετέχουμε στον αγώνα με τα νέα χρώματα στις μοτοσυκλέτες.»

Επόμενο άρθρο »

O Pedrosa δεν θα συμμετέχει στο Assen

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Melandri: «Προσπαθούσα να κερδίσω ξανά»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα