• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Live: Όλα καλά για τους οδηγούς της Honda
Simoncelli, Stoner, Dovizioso έτοιμοι, Pedrosa επιφυλακτικός
Νέα 01/07/2011 - 22:50

Ο Dani Pedrosa επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και το πρωί συμπλήρωσε 19 γύρους, που του άφησαν μια επώδυνη αίσθηση στην περιοχή του ώμου του. 

«Είναι καλό το να είναι πάνω στην μοτοσυκλέτα μου πάλι και να ξαναβρίσκω την αίσθηση. Βέβαια έχω πόνο, ειδικά στα δυνατά φρεναρίσματα και στις δεξιές στροφές, όπου υποφέρω περισσότερο, αλλά είναι φυσικό. Ξέρω ότι ο αγώνας θα είναι σκληρός, γιατί είναι 23 γύροι και η πίστα είναι απαιτητική σε φυσική κατάσταση, αλλά έχουμε όλη τη μέρα αύριο να δουλέψουμε και ελπίζω να έχω μια καλή θέση στην εκκίνηση. Ο πόνος θα αυξηθεί, αλλά θα προσπαθήσω να προετοιμάσω τον εαυτό μου, να ξεκουραστώ ανάμεσα στις δοκιμές και να κάνω όσους περισσότερους γύρους μπορώ αύριο. Παραμένω θετικός!», είπε ο 7ος σήμερα Dani.

 

O Marco Simoncelli από την πλευρά του με το 1:48.987 ήταν ο ταχύτερος και πιο χαρούμενος οδηγός σήμερα:

«Ήταν μια θετική μέρα γιατί ήμασταν ταχείς από το ξεκίνημα το πρωί. Η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά και οι ρυθμίσεις ήταν ίδιες με αυτές στο Assen και βρήκα καλή αίσθηση αμέσως. Ελπίζω να είναι στεγνό αύριο, γιατί το να οδηγείς στο Mugello πάνω στην καινούργια άσφαλτο είναι χαρά».

 

Ο Andrea Dovizioso είναι μια ώρα από το σπίτι του στο Forli και βέβαια έδειξε πολύ καλός εντός έδρας:

«Ήμουν περίεργος να οδηγήσω στο Mugello με τη νέα άσφαλτο και οι προσδοκίες μου επιβεβαιώθηκαν. Είναι μεγάλη διασκέδαση το να οδηγείς εδώ και η πίστα είναι όμορφη. Η νέα άσφαλτος είναι πραγματικά απαλή και κάποια σημεία αναφοράς που χρησιμοποιούσαμε δεν υπάρχουν πια και κάποιες γραμμές άλλαξαν, έτσι το πρωί μελετήσαμε την πίστα με νέα ματιά. Η αίσθησή μου με τη βάση της μοτοσυκλέτας είναι καλή, αλλά πρέπει να δουλέψουμε γιατί με το οδηγικό μου στυλ το μπροστινό ζεσταίνεται πολύ, έτσι χρειαζόμαστε περισσότερες δοκιμές για να βελτιώσουμε την κατάσταση», είπε ο Dovi που ήταν πολύ χαρούμενος το απόγευμα που παρά την ελαφριά βροχή έκανε εύκολα ένα πολύ καλό χρόνο.

 

Από τη μεριά του ο Casey Stoner – όπως συνηθίζει – μίλησε πρώτα για τα προβλήματά του:

«Τα τραύματά μου από το Assen δεν έχουν επουλωθεί τελείως και φαίνεται ότι έχω ένα ελαφρά βαθύτερο πρόβλημα με το λαιμό μου. Δυσκολευτήκαμε με αυτό στις ευθείες και δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να βρούμε ένα επαρκές set up. Σε γενικές γραμμές η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά και έτσι δεν παραπονιέμαι πολύ. Θα θέλαμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που στρίβει η μοτοσυκλέτα αλλά το απόγευμα δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε τίποτε».

 

Επόμενο άρθρο »

O Kenny Roberts θα οδηγήσει στην Laguna Seca!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Live: Ο Rossi προβληματισμένος αλλά αισιόδοξος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα