• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Live: Αισιόδοξοι στην εργοστασιακή Yamaha
Lorenzo & Spies πιστεύουν στην δουλειά της ομάδας
Νέα 02/07/2011 - 10:46

Οι εργοστασιακές Yamaha M1, έχουν αρχίσει να μειώνουν τη διαφορά από τις Honda που στο ξεκίνημα της χρονιάς έδειχναν άπιαστες. Βέβαια από τον πρώτο αγώνα ο Jorge Lorenzo είχε επισημάνει ότι με την Honda τόσο δυνατή, η δική τους μοτοσυκλέτα θα είχε τύχη μόνο σε πίστες που την ευνοούν. 

Όμως στο Assen ακόμη και στο στεγνό η Μ1 δούλευε καλά και το ίδιο συνέβη και χθες στο Mugello. Έτσι μια διάχυτη αισιοδοξία υπάρχει στην μπλε ομάδα και οι δηλώσεις των οδηγών της το επιβεβαιώνουν.

 

"Αισθάνομαι αισιόδοξος γιατί μου αρέσει το Mugello. Αισθάνομαι να οδηγώ πολύ άνετα στη νέα άσφαλτο και το πρωί όλα ήταν καλά. Όλοι μας στην ομάδα έχουμε κάνει φανταστική δουλειά ως τώρα. Κατά τη γνώμη μου τώρα είμαστε κοντύτερα στον ανταγωνισμό από κάθε άλλη φορά φέτος. Ακόμη και έτσι, το να κερδίσουμε εδώ θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε! Είναι ακόμη πολύ νωρίς να το πούμε, αλλά έχουμε βελτιωθεί», είπε ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Από τη μεριά του ο Αμερικανός Ben Spies, ο νικητής του Assen δήλωσε:

«Οι πρωινές δοκιμές ήταν καλές, η μοτοσυκλέτα δουλεύει πραγματικά καλά. Δοκιμάσαμε μερικούς διαφορετικούς συνδυασμούς ελαστικών και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την μοτοσυκλέτα ακόμη καλύτερη. Πιστεύω ότι έχουμε το ρυθμό για να δώσουμε μια μάχη στην πρώτη πεντάδα και να είμαστε ανταγωνιστικοί για το βάθρο, έτσι αυτός είναι ο στόχος μας».

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Ο Simoncelli... τυροκόμος!

« Προηγούμενο άρθρο

O Kenny Roberts θα οδηγήσει στην Laguna Seca!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα