• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρία GP στις ΗΠΑ από το 2013
Ακυρώνονται τα σχέδια για το Abu Dhabi
Νέα 06/07/2011 - 15:01

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της Dorna Sports επιθυμούν να διεξαχθούν τρία Grand Prix στις ΗΠΑ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013, ενώ ακυρώνονται τα σχέδια για τη διεξαγωγή αγώνα στο Abu Dhabi.

 

Οι υπεύθυνοι της πίστας της Laguna Seca έχουν υπογράψει συμφωνία μέχρι και το τέλος του 2014 ενώ έχει υπογραφεί δεκαετής συμφωνία με τα στελέχη της «Circuit of the Americas», στο Τέξας, η οποία έχει ισχύ από το 2013 και έπειτα. Το ζήτημα ήταν τι θα γίνει με την Ινδιανάπολη, όπου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της χρονιάς. Όμως ο Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna, δήλωσε σχετικά:

«Βρισκόμαστε σε συνομιλίες με τους υπεύθυνους της συγκεκριμένης πίστας για την ανανέωση της συμφωνίας η οποία θα είναι περισσότερο από έναν χρόνο. Σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή Grand Prix στο Abu Dhabi, προς το παρόν έχει σταματήσει οποιαδήποτε επαφή με τους ανθρώπους της πίστας καθώς δεν είναι έτοιμοι να κάνουν τα απαιτούμενα έργα που χρειάζονται για το MotoGP.»

 

Ο Εzpeleta επιβεβαίωσε ότι και το 2012 θα υπάρχουν 18 αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αν και υπάρχουν αμφιβολίες για αυτόν στο Εστορίλ (Πορτογαλία).

Επόμενο άρθρο »

«Προσκύνημα» στην Tavullia

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Επιτυχία για τον Smith

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα